Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Matematika magántanárok értékelési útmutatója

Az értékelés elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy neved megjelenjen az értékelés mellett (e-mail címed nem jelenik meg).
 
Értékelést akkor írhatsz, ha legalább 1 órát vettél az adott magántanárnál. Kérjük, hogy az űrlapon teljes nevedet add meg és minden mezőt tölts ki. Vedd figyelembe, hogy csak olyan e-mail címről fogadunk el értékelést további ellenőrzés nélkül, amely tartalmazza vezetéknevedet, vagy annak egy részét és a szolgáltató gmail, yahoo, hotmail vagy outlook. Amennyiben más e-mail címet használsz, vagy neved nincs benne e-mail címedben, akkor kérjük, hogy azonosításként küldj nekünk egy üzenetet a facebook oldalunkra:
 
matektanarok.hu
 
Erre küldjük azt a linket, melyre kattintva meg tudod erősíteni az értékelés. Minden megerősített értékelést elolvasunk és az útmutatónak megfelelő értékeléseket megjelentetjük. Előfordulhat, hogy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és további információkat kérünk az értékeléssel kapcsolatban annak érdekében, hogy csak hiteles beszámolók jelenjenek meg az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely értékelést további értesítés nélkül ne jelentessünk meg az oldalon. A kikerült értékelésről neked is és az értékelt magántanárnak is értesítést küldünk, akinek lehetősége van reagálni a leírtakra, melyet értékelésed mellett megjelentetünk. Ha reakció érkezik, arról értesítünk.
 
Az értékelésnél kérjük 1-től 5-ig pontozd a magántanár érthetőségét, felkészültségét, segítőkészségét, valamint az órák hangulatát. 1 a legrosszabb, 5 a legjobb véleményt jelenti. A beállításhoz kattints annyiadik csillagra, ahány pontot szeretnél adni. Ezután minél bővebben szövegesen is értékeld a magántanárt, kiemelve az általad fontosnak tartottakat. A szöveges értékelésnél kérünk, hogy tartsd be a következőket:
 
Törekedj a tényeken alapuló, objektív értékelésre. Gondold át, melyek azok az információk, melyek téged diákként érdekelnének egy magántanárral kapcsolatban, és csak ezeket írd bele a szövegbe. Ha kritikát fogalmazol meg, az legyen tárgyilagos, elfogulatlan, személyeskedéstől mentes.
 
Értékelésed ne tartalmazzon trágár, durva kifejezéseket, megjegyzéseket a magántanár vallásáról, etnikai hovatartozásáról, szexuális irányultságáról, fizikai megjelenéséről, mentális vagy fizikai képességeiről, magánéletéről vagy bármely más olyan információt, amely nincs közvetlen kapcsolatban az oktatás témakörével.