Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBajza Judit 4000 Ft / 90 perc

Bajza Judit matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 204229029

Oktatási tapasztalat: 2 év

Végzettség: Érettségi

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Kor: 22 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/jvbajza

Bemutatkozás

Szivesen vállalok egészen gimnáziumig bárkit, aki segítségre szorul matematikából. Gimnazistaként imádtam a matekot, végül emelt matematika érettségit tettem, ami 81%-os lett. Gimnazista diákok számára rengeteg plusz gyakorló feladat és tankönyv áll a rendelkezésemre az iskolai tankönyvön kívül. Ha arra van szükség, segítek a középfokú érettségire való felkészülésben is.
A tanítás színhelye megegyezés szerinti, nagyon sok időt töltök a Szabó Ervin könyvtárban a Kálvin téren, de ezen kívül megbeszélhetünk más helyszíneket is ami mindkettőnknek megfelel.

Oktatás helyszíne

Szabó Ervin Könyvtár 8. kerület, Budapest, Szabó Ervin tér 1, 1088

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.