Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBordás-Mátrai Kinga 3000 Ft / 60 perc

Bordás-Mátrai Kinga matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Oktatási tapasztalat: 5 év

Foglalkozás: Az ELTE - TTK hallgatója vagyok

Bemutatkozás

Több éves és sokszínű tapasztalattal rendelkezem, nekem a kihívások sem jelentenek akadályt. Óráimat lényegretörően és sikerorientáltan tartom, a rendelkezésre álló 60 percet a leghasznosabban igyekszem kitölteni. Számomra elengedhetetlen, hogy a tanítványom ne érezze magát frusztráltan a korrepetáláson, ezért igyekszem az órákat minnél jobb hangulatban tartani. Legnagyobb célom az, hogy minden tantványommal megszerettessem a matematikát. Nyári felzárkóztató órákat és pótvizsgára való felkészítést is vállalok. Alkalmazkodó vagyok az órák idejét tekintve. Keressen bizalommal!

Oktatás helyszíne

Otthon 16. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.