Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBurgya Ilona 5000 Ft / 45 perc

Burgya Ilona matektanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 26 év

Bemutatkozás

Mindegy, hogy most hogy megy neked a matek, én segítelek abban, hogy jobb legyél. Sok éve foglalkozom ezzel, az óráim személyre szabottak, a te pillanatnyi tudásodból indulunk ki, ha kell, pótoljuk az esetleg hiányzó alapokat is.

Nem hiszek abban, hogy "érzék" kell a matematikához. Szerintem a jó matekosnak három titka van: feladatmegoldás, feladatmegoldás, feladatmegoldás.

Az óráimnak van néhány előnye:
- én nem osztályozlak, tehát nem kaphatsz egyest sem
- ha valami vadat mondasz, nem ül a hátad mögött húsz osztálytárs, aki kinevetne
- annyit kérdezel, amennyit akarsz, szívesen elmagyarázom akárhányszor, amit nem értesz
- ennyi év alatt már mindent hallottam, szóval nincs olyan őrült kérdés, aminél őrültebbel ne találkoztam volna

Érettségire, felvételire, pótvizsgára is fel tudlak készíteni. Várlak szeretettel :)
Telefonos elérhetőségem: 0670/94-25-325

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Orsós virág értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom mindenkinek,a tanárnőt! Nagyon kedves, és érthetően elmagyarázza a feladatokat. A tanárnő nélkül nem sikerültek volna a vizsgáim. 2hét alatt elmagyarázzta a teljes évi anyagot, és ezek mellett nagyon jó volt a hangulat. Csak a tanárnő tudta normálisan elmagyarázzni a feladatokat. Szóval tényleg ilyen tanárnőt nem mindenhol lehet találni. Köszönök magának mindent🥰🥰❤️

Szebelédi Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tanárnővel néhány évvel ezelőtt, a középiskolai felvételi előtt néhány hónappal, ajánlásra vettük fel a kapcsolatot. Tisztában voltunk az előttünk álló nehézségekkel, tudtuk, hogy a gyermekemnek nem a matematika az erőssége. Már az Ilona nénivel való első találkozás és közös óra új dimenzióba helyezte a korábbi küzdelmeket a matematikával. A fiam nem lett matekzseni, nem is lesz, viszont a tanárnőtől kapott támogatással, a megnyitott távlatokkal az egész matematika tanulás új perspektívába került. Nem a nehézségekre, hanem azok áthidalására és a lehetőségekre koncentráltak, és teszik azóta is. A tanárnőnek köszönhetően ma már az érettségire és a felsőoktatási felvételire készülhetünk. Ilona néni nélkül ez nem, vagy nem így jöhetett volna össze.

Juhász Seron értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én még az általános iskolai éveim alatt kezdtem el matek tanárokhoz járni magán órákra, és 4 matek tanárból akinél próbálkoztam, ő volt az egyetlen aki meg tudta velem értetni az anyagot, hihetetlenül jól el tudott mindent magyarázni és nagyon türelmes volt velem, végig kísért az érettségiig, amit neki köszönhetek, mert őszintén szólva sosem gondoltam, hogy sikerülni fog, annyira nem volt eszem hozzá. Szuper hangulatban tudtunk tanulni, nagyon jól éreztem magam az óráinkon, amit előtte el sem tudtam képzelni. Mindenkinek teljes szívből ajánlom, akinek nehézségei vannak a matekkal!!! ❤️

Heiler Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szívesen ajánlom mindenkinek a Tanárnőt:). Csak jókat tudok róla írni. Rendkívül kedves, segítőkész és lelkiismeretes. En rengeteg órát vettem tőle gimnáziumban és az érettségire is segített sikeresen felkészülni. Hatalmas segítség volt nekem, sokat köszönhetek neki, mindig mindent érthetően és jól elmagyarázott, megtanított. Ezek mellett a hangulat is remek volt, nagyon közvetlen személyiség, mi mar-mar baráti kapcsolatba kerültünk. Nagyon jó tanár szerintem aki mindig felkészült volt mindenben. Nyugodtan ajánlom mindenkinek mert velem olyan dolgokat is meg tudott értetni amiket mások nem. Őszintén szólva vele élvezet volt matekot tanulni, szinte meg is szeretette velem. Válasszátok őt bátran!

Göde Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2015 óta fordulok hozzá, mint egyetlen matektanáromhoz. Bármilyen kérdéssel szinte azonnal fogadott, akár érettségi, akár egyetemre való "tudásfrissítés" szempontjából. Egyszer sem álltam úgy fel az asztaltól korrepetálás után, hogy valamit nem értettem vagy nem volt tiszta, kitűnő tanár! Hangulat 10 csillag :) Á

Varga Borisz értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Engem a Tanárnő 2. éve tanít.Teljes mértékben meg vagyok elégedve a tanitásával.Híhetetlen türelemmel és szeretettel tanít,még akkor is amikor ugyan arra a dologra tizedjére kérdezek rá az oráján.És No flex de mióta ismerem 1 db négyest szereztem,ezen kivűl szin 5-ös voltam az elmült 2 évben,Csak ajánlani tudom a Tanárnőt!