Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsabai Cintia 7000 Ft / 90 perc

Csabai Cintia matektanár

Hol tanít: Budapest, Érd

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Építőmérnök

Kor: 32 éves

Bemutatkozás

Kedves Szülők és Diákok,

Csabai Sziszi vagyok, építőmérnök végzettséggel rendelkezem.
15 éve vagyok magántanár, oktatott tárgyaim közé tartozik a matematika és az angol nyelv. Ez idő alatt több diákot hozzásegítettem a sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez angolból és a jegyek javításához, sikeres felvételihez, érettségihez matematikából legyen szó akár általános iskolai, akár középiskolai kihívásokról.

Ha úgy érzed nem megy, nem érted és teljes káosz van a fejedben, ha meglátsz egy egyenletet vagy egy függvényt, keress bátran, együtt megoldjuk a problémákat! :)

Oktatás helyszíne

Otthon 22. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5500 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.