Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsabai Cintia 4000 Ft / 90 perc

Csabai Cintia matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +3670/672-0511

Oktatási tapasztalat: 10 év

Kor: 26 éves

Bemutatkozás

Kedves Szülők és Diákok,

Csabai Sziszi vagyok, végzős építőmérnök hallgató.
10 éve vagyok magántanár, oktatott tárgyaim közé tartozik a matematika és az angol nyelv. Ez idő alatt több diákot hozzásegítettem a sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez angolból és a jegyek javításához, sikeres felvételihez érettségihez matematikából.

Ha úgy érzed nem megy, nem érted és teljes káosz van a fejedben, ha meglátsz egy egyenletet vagy egy függvényt, keress bátran, együtt megoldjuk a problémákat! :)

Oktatás helyszíne

Otthon 22. kerület
Házhoz megy 5., 6., 7., 8., 11., 12. kerület
Házhoz megy 22. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.