Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsonka Dávid 3000 Ft / 60 perc

Csonka Dávid matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36705275872

Oktatási tapasztalat: 6 év

Kor: 22 éves

Bemutatkozás

Nehezen megy a matematika? Keress bátran, én segítek könnyebbé tenni számodra! Óráim barátságos hangulatban, a diákjaim igényeihez szabva tartom. Érettségi felkészítés vagy rendszeres segítség, egyik sem akadály. Ha felkeltettem az érdeklődésed e-mailben keress meg, mert a telefont nem tudom mindig felvenni. Amennyiben telefonon szeretnél egyeztetni akkor is küldj egy e-mailt a neveddel, számoddal és jelezd felém, hogy egyeztessünk időpontot mikor beszéljünk telefonon. Végül pedig egy kicsit magamról:
Az ELTE harmadéves fizikus hallgatója vagyok, fiatal korom ellenére sok tapasztalattal rendelkezem a tanítás terén, ugyanis a gimnáziumi évek alatt rengeteg alsóbb éves diákot korrepetáltam, az egyetemi évek alatt rendszeresen évente 6-7 diákkal foglalkozom.

Oktatás helyszíne

Otthon 8. kerület, Kálvária tér közelében

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.