Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsonka Dávid 3000 Ft / 60 perc

Csonka Dávid matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36705275872

Oktatási tapasztalat: 5 év

Kor: 20 éves

Bemutatkozás

Nehezen megy a matematika? Keress bátran, én segítek könnyebbé tenni számodra! Óráim barátságos hangulatban, a diákjaim igényeihez szabva tartom. ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTÉST vállalok elsősorban, de ha csak rendszeres segítségre van szükséged akkor is állok rendelkezésedre. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj egy e-mailt (a telefont nem minden esetben tudom felvenni, ezért inkább az elektronikus módot ajánlom elsődlegesen). Végül pedig egy kicsit magamról:
Az ELTE másodéves fizikus hallgatója vagyok, fiatal korom ellenére sok tapasztalattal rendelkezem a tanítás terén, ugyanis a gimnáziumi évek során rengeteg alsóbb éves diákot korrepetáltam.

Oktatás helyszíne

ELTE Lágymányosi Campus 11. kerület, Pázmány Péter stny. 1/A

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.