Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDankó Adrienn 6500 Ft / 60 perc

Dankó Adrienn matektanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: Matematika Történelem középiskolai tanár

Foglalkozás: Vállalkozó

Kor: 34 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100075782356320

Bemutatkozás

Adrienn vagyok, matematika-törtenelem szakos középiskolai tanári diplomával rendelkezem. Több, mint 10 éve tanítok matematikát.
Diákjaim többsége középiskolás vagy egyetemista. Tanulóim között előfordultak közgazdászok, mérnökök, marketingesek akikkel sikerrel vettük az akadályokat.
Óráimat délelőtt és késő délután tartom, online.
 
Típusfeladatok megoldására alapozó metodikával, türelmesen, ha kell az alapokig visszanyúlva dolgozom. Célom, hogy a hozzám járók sikerrel vegyék az akadályokat.
 
Optimális akkor a tanulás, ha az iskolai tematikának megfelelően, naprakészen haladunk az anyaggal, amelyhez elegendő hetente egy-egy dupla óra beiktatása, így van idő az ismeretek leülepedésére.

 Ha nem megy a matek, lemaradtál, vagy csak simán jobb jegyet szeretnél, esetleg érettségire, zh-ra készülsz, keress bátran!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Gazdasági matematika, Halmazelmélet, Komplex számok, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.