Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFejes András 3000 Ft / 60 perc

Fejes András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06 20 910 75 17

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: Egyetem

Facebook oldal: https://www.facebook.com/andras.fejes.1

Weboldal: www.matekszektor.hu

Bemutatkozás

Kedves Szülő/Diák!

Fejes András vagyok, 12 éve foglalkozom iskolai és magánoktatással, ebben az időszakban több mint 100 magándiákom pótvizsgázott/felvételizett/érettségizett/vizsgázott sikeresen matematikából.

Óráimat a III. kerületben tartom, nagyon jól megközelíthető helyszínen (busz, fonódó villamos, HÉV pár percre), a külön erre a célra berendezett, minden szükséges segédanyaggal felszerelt tanteremmé alakított lakásban.

Amennyiben most még görcsbe rándul a gyomrod a pótvizsga, érettségi hallatán, és tanárt keresel, de a szokásos "kiabálós" tanár-diák viszony nélkül, akkor jó helyen jársz! :)

Minden diákommal könnyen megtalálom a közös hangot, nem csak a matekban, hanem a feladatok megoldásához szükséges gondolkodásmódban is segítek, így a jó hangulatú órákat mindig eredményes vizsga zárja. Tapasztalatomnak, "diákcentrikus" hozzáállásomnak, módszereimnek köszönhetően általános vélemény diákjaim körében, hogy nálam 1 óra alatt többet tanulnak, mint máshol 2-3 óra alatt.

Amennyiben Neked is segítségre van szükséged, foglald le a helyed időben kockázat nélkül: ha az első alkalommal úgy érzed, hogy nem azt kapod, amit egy ilyen felkészítéstől várnál (szerencsére még nem volt ilyen diákom :) ), nem kell kifizetned az órák díját.

A megjelölt ár csak a pótvizsgafelkészítésre vonatkozik, az alkalmak sűrűsége és a kicsit speciális felkészülés miatt, egyéb felkészítés óradíja: 4500 Ft/60 perc , 6500 Ft/90 perc.

Köszönöm az érdeklődést, ha magabiztos, nyugodt diákként szeretnéd a pótvizsgát/ egyéb iskolai akadályokat venni, akkor keress bátran, és kezdhetjük a közös munkát!

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.