Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFejes András 7500 Ft / 45 perc

Fejes András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetem

Facebook oldal: https://www.facebook.com/andras.fejes.1

Weboldal: www.matekszektor.hu

Bemutatkozás

Kedves Szülő/Diák!

Fejes András vagyok, több mint 15 éve foglalkozom magánoktatással (egyéni illetve tanulópáros rendszerben), ebben az időszakban több mint 200 diákom vizsgázott sikeresen matematikából.

Amennyiben most még görcsbe rándul a gyomrod a matematika szó hallatán, és tanárt keresel, de a szokásos "kiabálós" tanár-diák viszony nélkül, akkor a legjobb helyen jársz!

Óráimat a III. kerületben tartom, egy minden szükséges eszközzel felszerelt, tanteremmé alakított csendes lakásban. (A fenti linken találsz fotókat a helyszínről is.)

Minden diákommal könnyen megtalálom a közös hangot, a matek mellett a feladatok megoldásához szükséges gondolkodásmódban is segítek, így a jó hangulatú órákat mindig eredményes vizsga zárja. "Diákcentrikus" hozzáállásomnak, módszereimnek köszönhetően általános vélemény, hogy nálam 1 óra alatt többet megértenek, mint máshol 2-3 óra alatt, így időt tudunk megtakarítani Neked a felkészülés alatt.

Kétféle felkészítést vállalok jelenleg:
- Pótvizsga: ennek díja a sűrű alkalmak miatt kedvezőbb, 7500Ft/45 perc.

- 4-12. évfolyamig (érettségiig) bármilyen felkészítés: ennek díja 45 perces idősávonként 10500 Ft. 1 vagy 2 fő esetén is ennyi az ár, így ha párban jelentkeztek, a költség feleződik, de egyértelmű tapasztalat, hogy ha egy barátoddal jössz, a hatékonyság megmarad.

Ha Neked is segítségre van szükséged, jelentkezz kockázat nélkül: ha az első alkalommal úgy érzed, hogy nem azt kapod, amit egy ilyen felkészítéstől várnál (szerencsére még nem volt ilyen diákom), nem kell kifizetned az óra díját.
Ha csak szeptembertől járnál, egy egyeztetés erejéig akkor is keress meg, mert szeptember ötödikére az összes kiadható időpontom el szokott fogyni a tanévre.

Köszönöm az érdeklődést, hozd meg Te is a döntést, hogy magabiztos, nyugodt diákként szeretnéd az iskolai akadályokat venni, vagy esetleg szenvedve évet ismételni / nem bejutni a kinézett iskolába. Ha az előbbi, akkor keress bátran, és kezdhetjük a közös munkát!

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.