Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFerenczi Dávid 12000 Ft / 90 perc

Ferenczi Dávid matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: Matematikus

Kor: 27 éves

Bemutatkozás

Több éves tanítási tapasztalattal, az ELTE-n kíváló minősítéssel végzett matematikusként vállalok szinttől és életkortól függetlenül korrepetálást, vizsgára felkészülést. Alapszakos és mesterszakos diplomámat egyaránt kiváló minősítéssel az ELTE matematika szakán szereztem, aminek köszönhetően mind a középiskolai, mind az egyetemi matematika tantárgyak világában otthonosan mozgok.

Egyaránt tudok segíteni, ha a cél egy év végi bukás elkerülése, egy 90%-feletti emelt szintű érettségi, egy sikeres ZH, vagy egy vizsga. 5 év tanítás után középiskolai felvételitől elkezdve, mesterszakos matematika szóbelire való felkészítésig jóformán mindenben volt részem, és tudom azt is, hogy a különböző szinteken milyen tanulási stratégia a legalkalmasabb.

Az óráim során az elméleti háttér megértése néhány szemléletes példán keresztül történik, ami után a definiciók, és tételek sokkal jobban érthetővé válnak. Ezután a gyakorlati példák során a rutin megszerzése már olyan jellegű feladatokkal történik, ami a kívánt cél elérését a legjobban szolgálja, legyen az középiskolai felvételi, érettségi, vagy ZH.

Óráimat angol és német nyelven egyaránt tudom tartani, tapasztalatom van továbbá IB és IGCSE vizsgafelkészítésben is.

Feltétlenül ajánlom, hogy hívj fel, ha egy tárgyhoz nem találsz tanárt, vagy már voltál olyannál, akinek a tudása nem mutatkozott kielégítőnek az adott tárgyhoz. Biztosíthatlak, hogy nálam ilyen nem fog előfordulni. Amellett, hogy nagyon szerteágazó területeken mozgok otthonosan képes vagyok arra is, hogy ezt bárkinek a számára szükséges, és érthető módon és szinten elmagyarázzam.

Ha valamilyen tárgyat nehezen tudsz kategorizálni, és így tanácstalan vagy, hogy milyen tárgynévre kellene szűrni a keresőben, esetleg nem találod benne, hívj fel, valószínűleg fogok tudni segíteni benne.

Online és személyes órára is van lehetőség, előbbi a Google Meet segítségével zajlik, utóbbi pedig Batthyány téri lakásomban.

Elérhetőségem: 06308579070

További oktatott tárgyak:
Középiskolai matematika
Érettségi felkészítés
Analízis
Algebra
Komplex függvénytan
Geometria
Diszkrét matematika
Gazdasági matematika
Valószínűségszámítás
Statisztika
Differenciálegyenletek
Számítástudomány
Algoritmuselmélet
Sztochasztikus folyamatok
Idősorelemzés
Diszkrét matematika
International Baccalaureate
Matematikai Statisztika
Idősorelemzés
Parciális Differenciálegyenletek

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, Bem rakpart

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 6 főig.

Oktatott felsőfokú témakörök: Ábrázoló geometria, Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Differenciálgeometria, Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Numerikus analízis, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.