Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHajdu István 3000 Ft / 60 perc

Hajdu István matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 0630/9937975

Oktatási tapasztalat: 1 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Gépészmérnök

Kor: 26 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/istvan.hajdu.754

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzak! Hajdu Istvánnak hívnak, 26 éves, gépészmérnök végzettséggel rendelkező, sportos, életvidám fiatalember vagyok. Már általános iskolában is nagyon szerettem a matematikát, több versenyen is szép eredményeket értem el. Zalaegerszegre jártam gimnáziumba, ahol emelt óraszámban tanultam matekot, aminek eredményeképp 98%-os emelt szintű érettségit tettem a tárgyból. Az egyetemi évek alatt már néhány szaktársam korrepetálását is vállaltam a tárgyból, akik végül mind sikerrel vették az akadályokat :)

Magamat egy végtelenül türelmes, kitartó és lelkiismeretes emberként jellemezném. Ezek a tulajdonságok az oktatás során is jellemzőek rám, nem baj, ha elsőre nem értesz meg valamit, addig fogunk gyakorolni, amíg a legapróbb részletek is világossá válnak majd! :)

Az egyéni felkészítés mellett kiscsoportos foglalkozást is vállalok 4 főig.

Mivel napközben dolgozom, ezért inkább a késő délutáni / esti órákban tudok órákat tartani hétfőtől csütörtökig. Szabad időpontjaimat az alábbi linken tudod megnézni:

Szabad időpontok


Keress bátran telefonon vagy e-mail-ben, ha nem venném fel a telefont akkor kérlek hívj újra később! E-mail-re vagy facebook üzenetre pár órán belül válaszolok :)

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 11.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 11. kerület
Házhoz megy 1., 2., 3., 5., 6., 7., 8., 11., 12., 13. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Komplex számok, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.