Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHarkányi Zsolt 4500 Ft / 60 perc

Harkányi Zsolt matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Bemutatkozás

Több mint 15 év tapasztalattal, 100% hatékonysággal vállalok érettségi felkészítést, matektanítást középiskolásoknak, közép és emelt szinten. hhzsolt0825@gmail.com Telefon: 06 (20) 504 1500 .

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.