Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHegedűs Gabriella 3600 Ft / 60 perc

Hegedűs Gabriella matektanár

Hol tanít: Pécs

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06707762066

Oktatási tapasztalat: 19 év

Végzettség: vegyészmérnök, tanár, taulási specialista

Foglalkozás: Magántanár, life coach

Bemutatkozás

Helló!

Egyéni vagy kiscsoportos magánoktatást vállalok hetediktől 12-ik osztályig. Felvételire és emelt érettségire is felkészítek.

Már sok-sok éve korrepetálok. Azért a hatásért szeretek tanítani, amit okozok: a mosolyokért, az olyan mondatokért hogy "Ez tényleg csak ennyi? Ez ilyen egyszerű?"

Szeretettel várlak egyéni vagy kiscsoportos óráimon, ha jobban akarod érteni és tudni a matekot, ha eleged van a szenvedésből, az unalomtól és/vagy a leértékelésekből.

Ha nagy terveid vannak, magas pontszámot szeretnél elérni az érettségin gyere hozzám felkészülni!

Oktatás helyszíne

Otthon Pécs, Bálicsi út

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2800 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2400 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1900 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Ábrázoló geometria, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Elemi függvények, Geometria, Gráfelmélet, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Logika, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.