Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHegedűs Gabriella 5000 Ft / 50 perc

Hegedűs Gabriella matektanár

Hol tanít: Pécs

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 24 év

Végzettség: vegyészmérnök, tanár, taulási specialista

Foglalkozás: Magántanár, life coach

Bemutatkozás

Helló!
Egyéni vagy kiscsoportos magánoktatást vállalok ötödiktől 12-ik osztályig. Felvételire, érettségire is felkészítek. Tel: 06707762066
A BME Vegyészkarán végeztem, mégis magántanárként dolgozom, mert szeretek tanítani és segíteni a gyerekeknek visszanyerni az önbizalmukat és az önbecsülésüket. Az lelkesít a leginkább, amikor ilyesmiket hallok tanítványaimtól: "Ez tényleg csak ennyi? Ez ilyen egyszerű?" "Ja vágom!" "Alig vártam már hogy jöhessek, és végre megértsem!" "Hű de gyorsan repül a tanárnőnél az idő!" "Ötös lett a dogám!" "Én magyaráztam el a többieknek!" "Megdicsért a tanár!" Vagy a szülő: "Magától leül tanulni a gyerek." "Csodállak a hatalmas türelmedért!" "Nagyon örülök hogy megtaláltunk!" "El tudnád vállalni a másik gyerekemet is?" "Mióta hozzád jár, megszerette a tárgyat, sőt, fakultációnak is választja." Stb.

A titok nemcsak a megértésben rejlik, hanem a rengeteg, fokozatosan nehezülő, egyre összetettebbé váló példák megoldásában is. De ez az, ami játékká és kellemes időtöltéssé is teheti a matek tanulást: a sok feladvány, amit sikeresen megoldanak. Az órák így könnyen elröppennek, és egy fáradt, lelombozódott gyerekből így lehet vidám és felfrissült fiatal.

Ami még fontos, hogy a tanulásnak nemcsak szellemi összetevői vannak, de a testet is tanulásra alkalmas állapotban kell tartani: elengedhetetlen a 8 óra alvás, a normális étkezés, és sokat tud segíteni a vitaminok napi pótlása (B, C). Jót tesz a rendszeres testmozgás is. Ezen túl kell legyen egy nyugodt hely otthon a tanuláshoz, megfelelő méretű és jó megvilágítással rendelkező asztal, és persze minden eszköz: könyv, feladat gyűjtemény, számológép, füzetek, vonalzó, körző stb.

Ha megértést és sikerélményt akarsz a tanulásban, illetve magas pontszámot az érettségin, gyere hozzám felkészülni!

Az óráimon oldott, baráti a hangulat, mégis hatékony és intenzív az oktatás.

Oktatás helyszíne

Otthon Pécs, Bálicsi út

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.