Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHoma Gábor 8000 Ft / 45 perc

Homa Gábor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Doktori fokozat

Foglalkozás: Elméleti fizikus

Kor: 45 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/gabor.homa.1/

Bemutatkozás

Sziasztok!
Matematikából és fizikából évközi korrepetálást, érettségire, vizsgákra felkészítést vállalok, több év tapasztalattal, általános iskolától az egyetemi szintig, illetve annál is tovább! Kutató fizikusként dolgozom, kvantumelméletből doktoráltam, de mindig is szerettem tanítani, és ez az évek során szerencsére nem változott. Nagyon szívesen foglalkozom bárkivel igényei szerint: Ha kell, nagyon türelmes, és bátorító tudok lenni. Ha szorít az idő, és hamar kell eredményt elérni, vagy pedig tehetséggondozásról, versenyfelkészítésről van szó, akkor haladhatunk gyorsan, hatékonyan, és bármikor szívesen felvillantom az egyes témák rejtelmeit az aktuális anyagon túlmutatóan is!
Az óráim általában közvetlen, jó hangulatban telnek, persze ettől még nagyon figyelek rá, hogy mindenki érdemben fejlődjön! Van tapasztalatom pótvizsgára felkészítésben, bár célszerűbbnek tartom a szituáció elkerülését, ezért ajánlom, ha gondotok van bármelyik anyagrésszel, az évközi korrepetálást! Úgyszintén, ha jobb jegyet szeretnétek év végén a suliban, vagy az egyetemi vizsgákra nem akartok (annyira) ugráló gyomorral bemenni, örömmel rendelkezésetekre állok! Különböző versenyekre, köztük diákolimpiára is több sikeres felkészítés áll mögöttem, úgyhogy ha efféle ambícióitok vannak, szintén bátran keressetek meg!
Helyszín tekintetében én jobban szeretek személyesen tanítani, és erre kiváló lehetőség nyílik az ELTE TTK épületében, aminek mellesleg igazi egyetemi hangulata van. Ám ha nem megoldható a távolság, időbeosztás, vagy korlátozások (remélem, nem lesz rá szükség többé) miatt, akkor természetesen online is tarthatjuk az órákat.

Oktatás helyszíne

ELTE-TTK épülete 11. kerület, Pázmány Péter sétány 1/A

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Ábrázoló geometria, Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Differenciálgeometria, Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Numerikus analízis, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Lisztes László értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor az alapoktól kezdve felsőfokú témakörök széles skálájáig hatékonyan tud segíteni az adott témakör megértésében, igazodva a tanítvány igényeihez. A matematikai ismeretek átadásán túl a motiválásban is jó, és az órái többnyire jó légkörben zajlanak.

Tóth Ábel értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Homa Gábor minden egyes diákját egy külön kihívásként éli meg, éppen ezért rendkívüli mélységekbe is elmegy, sokszor motiváltabban állt az oktatásomhoz, mint én magam. Velem a középiskola utolsó két évében foglalkozott, minden középiskolai témát tüzetesen átrágtunk, 98%os emelt matematika érettségimet köszönhetem neki. A tanítás közben arra is figyelt, hogy késöbb (egyetemen) is hasznos trükköket, módszereket, és emellett megbízható és magas színvonalú forrásokat is mutatott, felkészítve a későbbi tanulányaimra.