Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJakab Lajos 7000 Ft / 60 perc

Jakab Lajos matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Egyetem

Bemutatkozás

A tanároknak a listáján természetesen számít, hogy milyen az óradíj. De nyilvánvalóan nemcsak azt kell nézni, hogy mennyibe kerül egy tanár, hanem azt is, hogy mit kap az ember az óradíjért. Ahogy már említettem, iskolában is tanítottam és magántanárként is régóta tanítok. Mindkét oldalon jelentős tapasztalatot szereztem. Tudom, hogy az iskoláknak általában mik az elvárásai. Két egyetemet végeztem. Ugyanakkor az óráimon vidám, barátságos a légkör. Sokszor jönnek a tanulók az iskolából és mondják, hogy nem értenek valamit. Aztán megdöbbenve tapasztalják, hogy nálam minden milyen egyszerű és világos! Tudok a tanulók nyelvén beszélni.
Délelőtt, délután és este egyaránt tanítok. Az első órát ingyen adom, így kockázat nélkül ki lehet próbálni az órámat.
A matematikát az általános iskola felső tagozatától az egyetemi szintig tanítom. A pótvizsgától az emelt szintű érettségiig, sőt egyetemi vizsgákra is felkészítem a tanulókat, szinte mindig sikeresen. A legutóbbi érettségik kinyomtatott lapjai alapján készülünk az érettségire. Az adott vizsgára, teendőre koncentrálva történik a felkészülés. Többek között cél az osztályzatok javítása.

Oktatás helyszíne

Otthon 22. kerület, 1224 Mátyás király utca 23.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.