Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJuhász Istvánné 10000 Ft / 45 perc

Juhász Istvánné matektanár

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 33 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Matematika tanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Maths.care.online

Weboldal: https://www.maths.care

Bemutatkozás

Kedves Diákok!

Közeledik az érettségi és aggódsz a matek érettségi miatt? Tovább akarsz tanulni és matekból is kell a jó pontszám? Nagyon elfoglalt vagy, nincs időd különórákra utazgatnod? Gyere, segítek! Az óráimat Zoom-on keresztül el tudod érni, így csak az a 45 perced megy el, amit az órán tanulással, gyakorlással töltesz el. Az órán érettségi feladatsorokkal foglalkozunk. Megtanítom Neked, hogy az érettségin a függvénytáblázat és a számológép hatékonyan segítse a munkádat. Hozd el a barátodat is, akkor tudtok tanulni egymástól is. Órán is és órán kívül is, ráadásul az óradíj is barátságosabb. Írj (info@maths.care) vagy hívj (+36 30 2227156)! További infók: https://www.maths.care/


Kedves Szülők!

Juhász Ágnes vagyok. Középiskolásoknak és hatosztályos gimnazistáknak tartok online matematika oktatást több, mint 30 éves tanári gyakorlattal és naprakész NAT követelmény ismerettel. Célom, hogy hozzásegítsem a tanulókat ahhoz, hogy jobb eredményt érjenek el a középiskolai évek alatt vagy az érettségin. Ha valaki egyéni tanrendben tanul és ezért magántanárra lenne szüksége, matematikából számíthat rám. Bármi is motiválja Önöket, abban biztosak lehetnek, hogy ezeken a területeken tudok segíteni.

Értékelések: www.maths.care/velemenyek/

Emelt szintű érettségire felkészítés, International Baccalaureate® (IB) képzésben támogatás (akár standard, akár high level szinten) esetén +4.000Ft/óra a megadott óradíjhoz képest.

További információk a honlapomon: www.maths.care

A próbaórára 50% kedvezményt biztosítok.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 7000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 6000 Ft / 45 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Fejes Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tanárnő immár a harmadik gyermekemnek segít a matematika ismereteinek megértésében nagy sikerrel! A legjobb az egészben, hogy a gyerekek kedvvel mentek az óráira, várták a találkozást, mert az órái érdekesek, sok a humor, de ha kell, lelkileg is megerősíti őket! 2 jegyet is tudtak javítani, nem féltek már a matematikától! Hálásan köszönjük, csak ajánlani tudjuk a Tanárnőt mindenkinek! :)

Markovics Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sikeres IB felvételi 2 hónappal IB matematika felvételi előtt derült ki, hogy fiamnak nagy lemaradása van matekból. Akkor találtunk rá a tanárnőre, akinek segitségével fiunkkal átvett 2 év középiskolai anyagot, megértette vele és ennek következtében sikerült simán a felvételie. De ami ennél számomra fontosabb, a tanitás következményeként fiam nagyon megszerette a matekot és alig várja, hogy a következő évben emelt szinten tanulhassa . Én a gyerekem hozzáállásából és lelkesedéséből kiindulva ajánlanám a tanárnőt mindenkinek.

Bágyi Liliána értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Tanárnőnél jobbat keresve se lehet találni. 2 év alatt hatalmas nagy tudást kaphattam tőle. Soha nem gondoltam volna az iskolás éveim során, hogy én valaha is az 5-ösért fogok küzdeni. Mielött a Tanárnő tanított volna a kettesért és a hármasért küzdöttem, majd miután tanítani kezdett félévkor 5-ös lettem matekból. Mindig is rettegtem a matematikától, de a nála szerzett sikerélményeknek köszönhetően az egyik kedvenc és várt tantárgyammá vált. Bármikor kérdezhettem tőle, ha valami nem volt egyértelmű. Volt olyan feladattípus, amit nem egyszer de nem is kétszer, hanem többször is újra megmutatott, hogy megértsem. Mindvégig türelmes és segítőkész volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!