Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJuhász Istvánné 10000 Ft / 45 perc

Juhász Istvánné matektanár

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 33 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Matematika tanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Maths.care.online

Weboldal: https://www.maths.care

Bemutatkozás

Kedves Diákok!

Közeledik az érettségi és aggódsz a matek érettségi miatt? Tovább akarsz tanulni és matekból is kell a jó pontszám? Fontos, hogy felvegyenek a kiválasztott középiskolába? Nagyon elfoglalt vagy, nincs időd különórákra utazgatnod? Gyere, segítek! Az óráimat Zoom-on keresztül el tudod érni, így csak az a 45 perced megy el, amit az órán tanulással, gyakorlással töltesz el. Az órán érettségi vagy felvételi feladatsorokkal foglalkozunk. Megtanítom Neked, hogy az érettségin a függvénytáblázat és a számológép hatékonyan segítse a munkádat. Hozd el a barátodat is, akkor tudtok tanulni egymástól is. Órán is és órán kívül is, ráadásul az óradíj is barátságosabb. Írj (info@maths.care) vagy hívj (+36 30 2227156)! További infók: https://www.maths.care


Kedves Szülők!

Juhász Ágnes vagyok. Középiskolásoknak és hatosztályos gimnazistáknak tartok online matematika oktatást több, mint 30 éves tanári gyakorlattal és naprakész NAT követelmény ismerettel. Célom, hogy hozzásegítsem a tanulókat ahhoz, hogy jobb eredményt érjenek el a középiskolai évek alatt vagy az érettségin. Ha valaki egyéni tanrendben tanul és ezért magántanárra lenne szüksége, matematikából számíthat rám. Bármi is motiválja Önöket, abban biztosak lehetnek, hogy ezeken a területeken tudok segíteni.

Értékelések: www.maths.care/velemenyek/

Az óradíj emelt szintű érettségire felkészítés, International Baccalaureate® (IB) képzésben támogatás (standard szinten) , illetve minden más speciális oktatási rendszer esetén 16.000Ft/ óra, IB High level esetén pedig 20.000Ft/óra. Az órákat előre kérem fizetni, ezt lehet egyesével vagy egyeztetett csomagban.

További információk a honlapomon: www.maths.care

A próbaórára 50% kedvezményt biztosítok.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 7000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 6000 Ft / 45 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Honos Máté értékelése

Értékelés időpontja: 2024 június 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy teljes tanéven át jártam Ágneshez, hogy felkészítsen a középszintű matek érettségire. Az órákat kifejezetten élveztem, mindig vidám, jó hangulatban teltek. Érthető magyarázatainak hála sosem maradt bennem kérdés. Személyében egy rendkívül türelmes, szakmailag felkészült és mérhetetlenül odaadó tanárra ismertem. Magas fokú szakértelme mellett az is lenyűgözött, hogy milyen könnyedén bánik a technikával. Ezáltal egyetlen online óra alatt is igen sok témakört át tudtunk nézni. Különösen tetszett, hogy több megoldási javaslatot is mutatott egy-egy feladathoz, így mindig ki tudtam választani a hozzám legközelebbállót. A hatékony felkészítésének pedig meg is lett az eredménye, közel 100%-ot értem el. Mindent egybevéve roppant szerencsésnek érzem magam, hogy Ágnestől tanulhattam, és bátran ajánlom bárkinek, aki közép- vagy emelt szintű érettségire való felkészüléshez keres profi segítséget.

Zsáry Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2024 június 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

(szakértelem + kiváló tanító érzék) * kedvesség + személyreszabottság = legeslegjobb matek órák A végzős évemben (12.) készültem a Tanárnővel az emelt matematika érettségimre, hogy azzal egyetemre mehessek. Minden óra minden pillanata élvezet volt, még ha nehezebb is volt a tananyag, mert türelmes, letisztult, érthető magyarázatai igazi segítséget nyújtanak. Jól felépítve, átfogóan, jól érthetően tanítja a tananyagot, segített nem magolni, hanem megérteni, átlátni a dolgokat. Az érettségi “nyalánkságaira”, buktatóira, mindre jól felkészít (amennyi reálisan végigvehető), és otthonos a legjobb praktikákban is Megérik mind az időt, pénzt, energiát a vele töltött tanórák, mert olyan stabil, erős matematikai tudást nyújtanak (természetesen saját szorgalommal együtt), hogy egy életreszóló, kifizetődő befektetés, és egy felejthetetlen élmény ilyen figyelmes, kedves tanárral tanulni.

Dámóczi Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2024 június 20
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Volt egy pár matektanárom a Tanárnő előtt de valahogy egyik se vált be. 6 évig jártam a Tanárnőhöz és segítségével mindig megértettem a matekot. Addig magyarázta különböző féle módokon az adott feladatot míg el nem tűnt az arcomról a kétségbeesettség. Az órák mindig pontosan indultak és annak ellenére hogy zoom-on volt, egyáltalán nem okoztak akadályt. A Tanárnő minden feladathoz megfelelő alkalmazást használt így sokkal könnyebb volt magyarázni őket. Teljes szívvel tudom ajanlani a Tanárnőt.

Csuzda Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 20
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Két évig készültem az érettségire a tanárnővel, könnyen megtaláltam vele a közös hangot. Mindig pontos válaszokat kaptam a kérdéseimre. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kedves és rugalmas tanárnőt ismertem meg a személyében.

Szentgyörgyvölgyi Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Tanárnő matematika órái igazán inspirálóak, képesek arra, hogy bonyolult problémákat érthetővé és érdekessé tegyenek gyermekeim számára. Mindenki, aki nála tanulhat, szerencsésnek mondhatja magát. A türelme és elhivatottsága példakép, és hozzájárul ahhoz, hogy sokan megszeressék a matematikát. Ugyanakkor nemcsak egy matematika tanár, hanem egy igazi mentor is. Az iránymutatása és támogatása nélkül gyermekeim soha nem érték volna el ezeket az eredményeket. Nagyon hálás vagyok neki!

Koós Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Évekig jártam Tanárnőhöz, mert a matekkal egész gimnáziumi éveim alatt hadilábon álltam, de Tanárnő segítségével mindig sikerült megértenem az anyagot. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a legjobb Matektanár! Nagyon sokat köszönhetek Neki mind az órákra, mind az érettségire való felkészülésben. Szívből tudom ajánlani Mindenkinek!!

Bágyi Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tanárnő 1 - 1 évig tanította, készítette fel érettségire lányaimat. A "mumus" tantárgy nem lett többé "mumus". Ha ő nem lett volna, akkor a hiányos alapok miatt nem sikerült volna jól a matematika érettségi. Így mindkét lányom magabiztosabban, nyugodtabban vágott neki a vizsgának. Türelmes, lelkiismeretes és alapos tanár. Tökéletesen működnek módszerei online. Senkinek ne is legyen kétsége efelől. Bárkinek jó szívvel csak ajánlani tudom őt, a siker garantált.

Juhász Zsuzsa értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Profi, intelligens oktató - fiam szorgalmasan tanult! Lelkiismeretes, rugalmas, szakmailag kiváló a tanárnő. 10. évfolyamos fiamat pár foglalkozás alatt felkészítette 2 év anyagából az emelt szintű matek szóbelire (90% fölötti eredménnyel), koncentráltan, lényegre törően vették át az anyagot. Irásbeli vizsga szintén a 2 éves anyagból 91%-ra sikerült, heti 1 alklamas foglalkozással fél év alatt.

Demeter Konrád Noel értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágnes a szaktudás, a kifinomultság és az emberi értékek legmagasabb szintjét képviseli. Tanításának, módszertani taktikáinak már az első alkalom után jelentős eredménye volt. Elképesztően hatékonyan tanít. Gimnazistaként Ágnes lesz mindig a támaszom, amikor csak szükség van rá! Nagyon hálás vagyok neki!

Hörcsik Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Tanárnő egy évig tanított és abban az évben a középiskolában először nem kellett azon aggódnom, hogy el tudjam érni a tanév végén a bizonyítványba bekerülő kívánt jegyemet. Végtelenül aranyos, kedves és segítőkész matematika tanár. Az órái mindig jó hangulatban teltek: pont amiatt, mert érződött rajtuk, hogy a Tanárnő szeret tanítani, elhivatott a munkájával kapcsolatban. Ezzel pedig minden diákját arra buzdította, hogy ne féljen a matematikától, mert mindenki képes a fejlődésre.

Várhelyi Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Köszönöm a segítőkész, kedves, türelmes szakmailag felkészült munkáját, a tanárnőnek. Nagylányom érettségije 5-ös lett, köszönjük szépen. Ha több ilyen tanár lenne, sokkal több diák szeretné és értené a matematikát.

Tancsa Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon hálás vagyok az eddigi munkájáért, a tanárnő kedvessége és motiválása segített, hogy maradjak a célomnál és gazdasági irányban tanuljak tovább. Teljesen megértette, hogy mik a céljaim és tudott hozzám alkalmazkodni. Az órák mindig tempósak mert nem az a cél, hogy minél több óránk legyen, hanem az hogy minél hamarabb megértsem az anyagot. Ha valamit nem értettem elmondta kétszer- háromszor, vagy annyiszor ahányszor kellett. Nagy szakmai tudással rendelkezik. Látszik, hogy szereti a munkáját és tanítványait. Középszintű matek érettségire készített fel; 5-re sikerült. Köszönöm a lelkiismeretes munkáját és türelmét.

Fejes Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tanárnő immár a harmadik gyermekemnek segít a matematika ismereteinek megértésében nagy sikerrel! A legjobb az egészben, hogy a gyerekek kedvvel mentek az óráira, várták a találkozást, mert az órái érdekesek, sok a humor, de ha kell, lelkileg is megerősíti őket! 2 jegyet is tudtak javítani, nem féltek már a matematikától! Hálásan köszönjük, csak ajánlani tudjuk a Tanárnőt mindenkinek! :)

Markovics Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sikeres IB felvételi 2 hónappal IB matematika felvételi előtt derült ki, hogy fiamnak nagy lemaradása van matekból. Akkor találtunk rá a tanárnőre, akinek segitségével fiunkkal átvett 2 év középiskolai anyagot, megértette vele és ennek következtében sikerült simán a felvételie. De ami ennél számomra fontosabb, a tanitás következményeként fiam nagyon megszerette a matekot és alig várja, hogy a következő évben emelt szinten tanulhassa . Én a gyerekem hozzáállásából és lelkesedéséből kiindulva ajánlanám a tanárnőt mindenkinek.

Bágyi Liliána értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Tanárnőnél jobbat keresve se lehet találni. 2 év alatt hatalmas nagy tudást kaphattam tőle. Soha nem gondoltam volna az iskolás éveim során, hogy én valaha is az 5-ösért fogok küzdeni. Mielött a Tanárnő tanított volna a kettesért és a hármasért küzdöttem, majd miután tanítani kezdett félévkor 5-ös lettem matekból. Mindig is rettegtem a matematikától, de a nála szerzett sikerélményeknek köszönhetően az egyik kedvenc és várt tantárgyammá vált. Bármikor kérdezhettem tőle, ha valami nem volt egyértelmű. Volt olyan feladattípus, amit nem egyszer de nem is kétszer, hanem többször is újra megmutatott, hogy megértsem. Mindvégig türelmes és segítőkész volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!