Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJung Attila 4000 Ft / 60 perc

Jung Attila matektanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem

Telefon: 06305774757

Oktatási tapasztalat: 6 év

Kor: 24 éves

Bemutatkozás

Szeretem úgy alakítani az óráimat, hogy beszélgetés alakulhasson ki a matematikáról, ne csak "leadjam" az anyagot. Abban mérem a sikerem, hogy tanítványaim mennyire merik bevallani, ha nem értenek valamit.

Matematikus mesterszakon vagyok másodéves, kutatási területeim az extremális halmazrendszerek és a kombinatorikus geometria. De természetesen más témákban is tudok segíteni:) Már lassan 5 éve a matematikáról való gondolkodás és beszélgetés teszi ki az életem nagy részét. Amikor tanulok, az a cél vezérel, hogy olyan mélyen megértsem az adott témakör eredményeit, hogy akár egy kisiskolásnak is el tudjam mesélni, miről van szó. Minél jobban értünk valamit, annál egyszerűbb fogalmakkal tudjuk elmagyarázni másoknak.

Matekszakon sok éve segítek a fiatalabb évfolyamoknak a vizsgákra való készülésben és voltak már mérnök, közgáz, szociológia szakos tanítványaim is.

Egyelőre csak online órákat vállalok, de a vírushelyzettől függően félév közben lehet, hogy tartok majd órákat Budapest belvárosában is.

Ha nem szeretnél órákat venni, csak egy olvasható jegyzetet keresel az adott témakörből, írj bátran egy emailt, valószínűleg tudok valamit ajánlani :)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Logika, Numerikus analízis, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Valószínűségszámítás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.