Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKátai Tamara 5000 Ft / 60 perc

Kátai Tamara matektanár

Hol tanít: Érd

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 9 év

Kor: 29 éves

Bemutatkozás

Kedves Szülők és Diákok!

Többéves magántanári tapasztalattal rendelkezem, az egyetemi éveim elején kezdtem tanulók felzárkóztatásával foglalkozni. Az ELTE Természettudományi Karán szereztem matematika diplomát. Időközben sok diáknak segítettem már felkészülni dolgozatokra, javítani a bizonyítvány jegyén, és megküzdeni az érettségi okozta szorongással. Olyan személyek jelentkezését várom, akik fejlődni szeretnének, szeretem a kihívásokat, nem baj, ha magasra teszed a mércét. :)
Ha elégedetlen vagy a bizonyítványoddal, bizonytalan vagy dolgozatírás közben, keress meg még ma! Együtt sokkal könnyebb lesz megérteni és begyakorolni az általános, vagy a középiskolai tananyagot. Már nagyon közeleg a tanév vége, de még meg lehet a jobb jegy.

Osztálytársaknak, középiskolába felvételizőknek és érettségizőknek csoportos oktatást vállalok. Ennek díja kedvezőbb. Kérlek akkor válaszd a csoportos órákat, ha az időbeosztásod rugalmas, tudsz alkalmazkodni másokhoz. Az órák időpontját közösen választjuk a csoport igényeinek megfelelően, de itt nincs lehetőség rendszeres időpont változtatásra, csere órára.


A helyszín miatt sem kell aggódnod! A nyári melegben hűvös szörppel, a téli hidegekben egy bögre forró teával várlak Érd központjában. Kelenföldről 25 percen belül itt lehetsz, de ha Érden élsz vagy tanulsz, még egyszerűbb a helyzet. :)
Online órák esetén jó barátunk a tábla, és az előkép megosztó szoftverek.

Oktatás helyszíne

Otthon Érd

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 5 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2700 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2250 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.