Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács Balázs 9990 Ft / 60 perc

Kovács Balázs matektanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 2 év

Végzettség: Folyamatban lévő egyetemi tanulmányok

Kor: 22 éves

Weboldal: onlinekorrepetalas-budaors.hu

Bemutatkozás

Matematika felkészítést vállalok gimnáziumi felvételire, érettségire, illetve 7-12. osztályosok számára. Célom, hogy hétköznapi nyelvre fordítsam le neked a matematikát és megszerettessem veled.
Már több, mint 60 diákot sikeresen felkészítettem az iskolai megmérettetésekre, legyen az felvételi, érettségi, vagy csak témazárók.

Az órákat Zoomon keresztül tartom, melyhez minden technikai feltételem adott. (írótábla, megbízható internetkapcsolat, stb.) Hívj bátran bármikor, ha nem lennék elérhető, később visszahívlak. 06309100469
További részletek a honlapomon olvashatóak: https://www.onlinekorrepetalas-budaors.hu/rolunk/

Az első órára (próba óra) pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így rizikó-mentesen kipróbálhatja gyermeked az óráim hangulatát. :)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Teljes indukció, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.