Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKukoda Tímea 3500 Ft / 55 perc

Kukoda Tímea matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06 30 317 68 90

Oktatási tapasztalat: 14 év

Foglalkozás: magántanár

Bemutatkozás

Türelmes, gyakorlott magántanárnő általános és középiskolások matek tanítását, pótvizsgára, érettségire felkészítését vállalja. Nagy hangsúlyt fordítok az alapok begyakorlására és az egyéni feladat megoldás elsajátítására. Oldott hangulatú, egyénre szabott órák.
Szeptembertől kiscsoportos felvételi felkészítőt indítok nyolcadik osztályos tanulók részére. 3 fős csoportok szombat délelőtti vagy hétköznap délutáni időpontokban, 2500 Ft/ fő/ alkalom.Helyszín: Zugló, Fogarasi út közelében.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Fogarasi út közelében

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 55 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 55 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.