Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLénárt Martin 10000 Ft / 75 perc

Lénárt Martin matektanár

Hol tanít: Győr

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Kor: 24 éves

Bemutatkozás

Jelenlegi egyetemi tanulmányaim mellett a SZE Belső égésű motorok tanszéken dolgozom, ahol több tudományos projekten van lehetőségem dolgozni. De mindezt csak annak köszönhetem, hogy 3 év felső oktatásban eltöltött idő után rádöbbentem, hogy ahhoz, hogy valaki jó mérnök lehessen elengedhetetlen a Matematika mély megértése. Azt követően rengeteg időt és energiát fektettem abba, hogy a lehető legjobban megértsem a matematika azon témaköreit amik elengedhetetlenek a mérnöki gyakorlatban. A Széchenyi István Egyetemen a Matematika 1. és Matematika 2. tárgy részletes megértése elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember magabiztosan teljesítse a későbbi, erre épülő mérnöki tágyakat (mint a statika vagy a szilárdságtan), akik ezt elmulasztják azoknak a későbbi féléveik igen csak nehezek lesznek (ha egyátalán sikerül elvégezni az egyetemet).
Mindennapjaim során rendszeresen használom a matematikát azon projektek esetében amiken dolgozom, így akár konrét fizikai/mérnöki példát is tudok mutatni egy-egy témakörrel kapcsolatosan. Az általam összeállított tantervben megfelelően követik egymást a különböző témakörök, így a hallgató folyamatosan látni fogja a kapcsolatot ezek között. Aki hozzám jön tanulni az nem típus feladatok megoldási szabályát fogja bemagolni, hanem igyekszem a lehető legjobban megértetni vele a feladatok mögött lévő elméletet, így aztán ténylegesen érteni fogja azt, hogy mit miért csinál a különböző gyakorló feladatoknál. Az alapjaitól építjük fel a matematikát, hogy a későbbiekben egy stabil tudás legyen a hallgató birtokában, így a matematikát magabiztosan fogja tudni alkalmazni mind a későbbi tantárgyai, mind pedig a későbbi mérnöki karrierjében.
Ehhez természetesen legalább heti 2 alkalom szükséges.
Nálam nem online hanem személyes okatatás zajlik, az egyetem környékén bárhol tudunk találkozni.
Egy alkalommal maximim 2 főt tudok vállalni ennek díja:
10.000 Ft/fő/alkalom

Oktatás helyszíne

Győr

Helyszín megbeszélés szerint

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 10000 Ft / 75 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Differenciálgeometria, Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Sorok, Sorozatok, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Vektoranalízis, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.