Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLutz Dávid 2500 Ft / 60 perc

Lutz Dávid matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola

Telefon: 06307206607

Kor: 26 éves

Bemutatkozás

Ötödéves matematika tanárszakos hallgatóként fontosnak tartom, hogy a diákok értsék és megszeressék ezt a tantárgyat.
Úgy gondolom, mindenki számára elsajátítható a matematika megfelelő színvonalú oktatás és gyakorlás által. Ebben szeretnék számodra segítséget nyújtani.
Számos alkalommal volt már szerencsém közös matekozással mások sikeres dolgozatához vagy vizsgájához hozzájárulni.
Türelmes munkával szép eredményeket tudunk együtt elérni.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy 4., 15. kerület

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.