Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMegyeri Dóra 1400 Ft / 60 perc

Megyeri Dóra matektanár

Hol tanít: Budapest, Székesfehérvár

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36706239213

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: közgazdász gazdálkodási és menedzsment szakon

Kor: 25 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/mateklabor/

Weboldal: mateklabor.hu

Bemutatkozás

Jó eredménnyel szeretnél érettségizni vagy felvételizni, de elakadtál?
Úgy érzed, hogy egyedül nem tudsz megfelelően felkészülni?
Nem tudod, hogyan érdemes haladni?
Az iskolában nincs lehetőséged elég gyakorlásra?

Tudok Neked segíteni!
A 20 és 50 órás intenzív, vizsgaorientált felkészítéseink végére magabiztos és gyakorlatias tudásra teszel szert, amellyel nyugodtan ülhetsz be felvételizni vagy érettségizni.
Nem szeretsz kockáztatni?
Gyere és próbáld ki ingyen!

A felkészítéseket kis (általában 5-8 fős) csoportokban tartjuk, belvárosi, jól felszerelt oktatótermekben Székesfehérváron és Budapesten egyaránt.
Az érettségi és a középiskolai felvételi esetében is az elmúlt évek feladatait megoldva, sallangmentesen készülünk fel témakörönként haladva.
A középiskolai felvételire felkészítő tanfolyamunk összesen 20 órás, az érettségire felkészítő pedig 50 órás, ugyanis tapasztalataim szerint ennyi idő kell ahhoz, hogy a diákok magabiztosan elsajátítsák a reálisan meghatározott céljuk eléréséhez szükséges tudást.
Az oktatás során végig kiemelt figyelmet fordítunk azokra az apró trükkökre és megoldási praktikákra, amelyek általában nehezen sajátíthatóak el az iskolai tanórák keretein belül, azonban használatukkal fontos pontok szerezhetőek.
A csoportos felkészítéseken diákjaink gyorsan, eredményesen, ráadásul kedvező áron készülnek fel a dolgozatokra és vizsgákra.
Az alacsony csoportlétszám miatt a közös feladatmegoldás mellett, a felkészítések végén az egyéni problémák feltárására és megoldására is marad időnk.
A közösen megoldott és átbeszélt feladatok, valamint az óra végén kiosztott vázlatos összefoglaló és a gyakorló feladatok segítségével a megoldási módszerek egyszerűen és gyorsan megtanulhatóak.
A következő alkalom elején az előzetesen elküldött és általam kijavított gyakorló feladatok alapján átismételjük a még homályos feladattípusokat.

Nyugi, megfelelő felkészüléssel a felvételi és az érettségi nem olyan nehéz, mint amilyennek most tűnik.
Nem szeretsz kockáztatni?
Gyere el ingyenes próba óránkra!
A csoportok folyamatosan indulnak, jelentkezz még ma!
Bővebb információt a www.mateklabor.hu oldalon találsz, vagy keress minket a +36706239213-as telefonszámon vagy az info@mateklabor.hu email címen.

Oktatás helyszíne

Otthon 9. kerület
Otthon 1. kerület
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 1400 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 1400 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1400 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 1400 Ft / 1 perc / fő
6 fő részére 1400 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.