Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMegyeri Dóra 1500 Ft / 60 perc

Megyeri Dóra matektanár

Hol tanít: Budapest, Székesfehérvár

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36706239213

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: közgazdász gazdálkodási és menedzsment szakon

Kor: 26 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/mateklabor/

Weboldal: mateklabor.hu

Bemutatkozás

Aggódsz a felvételi miatt?
A matek érettségi eredményén múlik a továbbtanulásod?

Úgy érzed, hogy egyedül nem tudsz megfelelően felkészülni?
Nem tudod, hogyan érdemes haladni?
Az iskolában nincs lehetőséged elég gyakorlásra?
Elvesztél a rengeteg különböző témakör között?

Tudunk Neked segíteni!
Az intenzív, vizsga orientált felkészítéseink végére magabiztos és gyakorlatias tudásra teszel szert, amellyel nyugodtan ülhetsz be vizsgázni.
A nagy érdeklődésre való tekintettel, az idei évben csak csoportos középiskolai felvételi és érettségi felkészítésre lehet jelentkezni.
A tapasztalataink szerint alacsony csoportlétszám – csoportonként mindössze 4-5 fő – mellett a felkészítés ugyanolyan hatékony, mintha egyéni órákat vennél, viszont a csoportos órákon kedvezményes áron vehetsz részt.
A felkészítéseket belvárosi, jól felszerelt oktatótermekben tartjuk hétvégenként, másfél – két órás alkalmakkal, előre egyeztetett idősávokban.
Kizárólag a vizsgadolgozat témaköreire koncentrálva, sallangmentesen készülünk fel, az egész anyagot apró részekre bontva és ezekből építkezve.
Az oktatás során végig kiemelt figyelmet fordítunk azokra az apró trükkökre és megoldási praktikákra, amelyek általában nehezen sajátíthatóak el az iskolai tanórák keretein belül, azonban használatukkal fontos pontok szerezhetőek.
Az alacsony csoportlétszám miatt a közös feladatmegoldás mellett, a felkészítések végén az egyéni problémák feltárására és megoldására is marad időnk.
A közösen megoldott és átbeszélt feladatok, valamint az óra végén kiosztott vázlatos összefoglaló és a gyakorló feladatok segítségével a megoldási módszerek egyszerűen és gyorsan megtanulhatóak.
A következő alkalom elején az előzetesen elküldött és általunk kijavított gyakorló feladatok alapján átismételjük a még homályos feladattípusokat.

Nyugi, ha részt veszel a felkészülésünkön, könnyedén el tudod érni a felvételi vagy érettségi céljaidat.

Bővebb információt a www.mateklabor.hu oldalon találsz, vagy keress minket a +36706239213-as telefonszámon vagy az info@mateklabor.hu email címen.

Oktatás helyszíne

Otthon 9. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
6 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.