Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMeitert Zsuzsanna 4000 Ft / 60 perc

Meitert Zsuzsanna matektanár

Hol tanít: Debrecen

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Egyetemi végzettség (vegyész)

Bemutatkozás

8 éve vállalok korrepetálást matematikából, kémiából és angol nyelvből általános iskolától középiskola érettségiig. Magolás helyett az adott tárgy logikus felépítésére törekszem. Tanítványaim szerették, ahogy magyarázok, hiszen sok esetben igyekszem hétköznapi példákon keresztül illusztrálni a matematika egyes részeit. Ha tehát úgy érzed, segítségedre lehetek matematikából, kémiából, angol nyelvből, esetleg szeretnéd ezeket a tárgyakat angol nyelven elmélyíteni, keress bátran!

Oktatás helyszíne

Debreceni Egyetem Debrecen
Házhoz megy Egész Debrecen

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.