Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMocsonaki László 4000 Ft / 60 perc

Mocsonaki László matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola

Telefon: 0666-70-337-66-90

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: matematika tanár; szociálpolitikus

Foglalkozás: nyugdíjas

Kor: 65 éves

Bemutatkozás

Fejlesztői végzettséggel is rendelkező matematika szakos tanár vagyok, másfél évtizeden át segítettem a matematikával nehezen boldoguló gyermekeket pedagógiai szakszolgálati keretek közt. Munkám nyomán számos gyermek szerette meg a matematikát illetve fejlődtek matematikai készségei lényegesen nagyobbat, mint amit valaha magáról vagy a környezete róla el tudott volna képzelni.
Nyugdíjasként is szeretnék segítségére lenni a matematikával nehezen boldoguló gyermekeknek, kamatoztatni a matematika tanításában, matematikai fejlesztésben szerzett rengeteg tapasztalatomat. Nem csak egyszerűen tanítok, korrepetálok, hanem fejlesztő szemléletéből adódóan, látva, hogy hol van a tanuló elakadása, az elmaradást mutató képességek fejlesztéséből kiindulva építem fel a korrepetálás valóban hatékony menetét.
Türelmem, empátiás készségem, szociális munkában töltött évekből hozott személyközpontú hozzáállásom teszi különösen alkalmassá a matematikai képességek deficitjében szenvedő gyermekek, fiatalok felzárkóztatására, fejlesztésére.

Oktatás helyszíne

Irodaház (Őrs vezér téri metrókijárat) 10. kerület, 1106 Budapest, Fehér út 1.
Házhoz megy 1., 2., 5., 6., 7., 8., 9., 11., 14., 16. kerület

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.