Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNémeth-Bakos Nikolett 3000 Ft / 80 perc

Németh-Bakos Nikolett matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola

Telefon: +36303770603 (SMS)

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: matematika tanár, fejlesztőpedagógus

Foglalkozás: matematika tanár

Kor: 39 éves

Bemutatkozás

Kilencedikes javítóvizsgára felkészítő tanfolyamot indítok 4-5 főnek a 11. kerületben. Szeretettel várom azokat a kilencedikeseket, akiknek meggyűlt a bajuk idén a matekkal, vagy már kezdik elveszíteni a reményt, hogy ők is megérthetik a tudományok királynőjét! Heti két alkalommal, 7 héten át bepótoljuk a lemaradást, megértjük az összefüggéseket, és kiépítjük a stabil alapokat, ami a sikeres középiskolai előrehaladás feltétele. Mindezt kiscsoportban, apró lépésekben, elfogadó légkörben és kellemesen hűvös tanulótérben.

2004-ben végeztem az ELTÉ-n matematika tanárként, 2018 óta pedig a fejlesztőpedagógia mentén képzem tovább magam. A Szinyei Merse Pál Gimnázium Felnőttoktatási Tagozatának tanári karához tartozom, jelenleg a kisfiammal otthon vagyok GYED-en. Emiatt korlátolt a szabadidőm, amit a hivatásomnak szentelhetek: feltérképezni a diákok elakadását, és bebizonyítani, hogy lépésről lépésre a matematika sikerélmények sorozata is lehet.

A tanfolyamról számlát/nyugtát adok.
Kérem, hogy e-mailen vagy sms-ben érdeklődjenek, és visszahívom Önöket!

Oktatás helyszíne

Kelenföldi Montázs Központ 11. kerület, Bikás park

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 5 főig.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.