Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKOlar Alex 2500 Ft / 60 perc

Olar Alex matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Gimnázium

Foglalkozás: tanuló

Kor: 21 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/qbeer666

Weboldal: olaralex.web.elte.hu

Bemutatkozás

Már több éve korrepetálok általános- és középiskolás diákokat matematika, fizika és angol tantárgyakból. Tavaly előtt érettségiztem az ELTE egyik gyakorlógimnáziumában. Matematikából és fizikából, valamint angol nyelvből tettem emelt szintű érettségit, rendre 92%, 88% és 85% lett. Emellett angolból felsőfokú nyelvvizsgával is rendelkezem. Most másodéves fizikus hallgató vagyok az ELTE TTK Fizika Intézetében.

Telefon: 06205880655

Tapasztalatom van OKTV, Arany Dániel Matematika és Szilárd Leó Atomfizika versenyeken, tehát ezekre való felkészítést vállalok. Ezen felül közép- és emelt szintű érettségi felkészítést, gimnáziumra való felvételi felkészülést, pótvizsgára való felkészítést is vállalok. Az előző évben négyből négy sikeres érettségi vizsgát tett diákom is volt, közülük kettőt szinte az alapoktól készítettem fel. Emellett egyetemistáknak tudok segíteni lineáris algebraban, többvaltozós függvény analizisben, valamint mechanika, és differencálegyenletek témakörökben is.

E-mail cím: qbeer666@gmail.com

Az online oktatás ára kedvezőbb 2000 Ft / fő / 60 p előre utalással. Viszont felhívom rá a figyelmet, hogy így sokkal nehezebb az előrehaladás a hátráltató tényezők miatt.

Oktatás helyszíne

ELTE TTK Fizika Intézet - Lágymányosi Campus 11. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Komplex számok, Lineáris algebra, Vektoranalízis
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.