Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPék Zsuzsanna 3200 Ft / 60 perc

Pék Zsuzsanna matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola

Telefon: 06 30 653 01 43

Oktatási tapasztalat: 30 év

Végzettség: matematika-fizika-testnevelés szakos tanár

Foglalkozás: tanár

Bemutatkozás

Felső tagozatos tanulók és 9.,10. évfolyamos gimnáziumi tanulók matematika korrepetálását, középiskolai felvételi előkészitését vállalom Budpest IX. kerület, József Attila lakótelepen.

Oktatás helyszíne

Otthon 9. kerület

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott középiskolai témakörök: Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.