Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPilinszki-Nagy Csongor 8000 Ft / 55 perc

Pilinszki-Nagy Csongor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Mérnökinformatikus MSc

Foglalkozás: Data Scientist

Bemutatkozás

Mindenkinél eljön egy pont, amikor elakad matekból. Az ingyenes próbaórán megkeressük mi az ami hátráltat, majd behozzuk a lemaradást! 10 éves tanításom során sok diáknak volt alkalmam segíteni matekból vagy fizikából, legyen az korrepetálás, gimnáziumi felvételi vagy érettségi. Az egyetemen is tartottam órákat évfolyamtársaimnak, így ha ott akadna gondod, abban is tudok segíteni. Keress bátran!

Próbaóra feltételek:
Amennyiben nem nyerte el tetszését az első alkalom, úgy az óra díjtalan.

Lemondási feltételek:
- 48 órával az óra előtt díjmentesen lemondható
- 24 órával az óra előtt 50% díjért lemondható
- 24 órán belül az óra nem lemondható

Oktatás helyszíne

Otthon 4. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 5500 Ft / 55 perc / fő
3 fő részére 4500 Ft / 55 perc / fő
4 fő részére 4000 Ft / 55 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Ábrázoló geometria, Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Differenciálgeometria, Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Numerikus analízis, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Horváth Hanna értékelése

Értékelés időpontja: 2024 június 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csongor nagyon türelmes, jól magyaráz, könnyebben megértem a matekot mióta vele tanulok. Csak ajánlani tudom!

Borostyán Jozef értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 23
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csongor nagyon jó tanár, türelmes, jól magyaráz és általa maximálisan érthető lett az egyetemi fizikai tananyag. Nagyon sokat segített.

Szikra Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 18
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csongor nagyon jó tanár, érhetően magyaráz, kedves és türelmes, neki hála jól sikerültek a matek dolgozataim. Csak ajànlani tudom.

Dörner Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 14
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felkészült, megbízható matektanár. Gimiben közép matekon konzisztensen megvolt az idealizált jegy vele. Az ilyen elcseszettül nehéz feladatokat is érthetően letudta nekem vezetni. Csak ajánlani tudom!

Várhegyi Botond értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csongor segített felkészülni az emelt szintű matek érettségire. Az óráiknak köszönhetően sikerült elérnem a kitűzött célomat az érettségit illetően. Precíz és részletes volt az oktatás során. Adott területeknél nem a konkrét feladatok megoldása, hanem a témakör elengedhetetlen tárgyi és logikai ismereteinek bemutatása és velem való megértetése állt a középpontban. Ennek köszönhetően a megszerzett tudás a későbbiekben az egyetemen is biztos alapot nyújtott számomra. Összességében nagyon ajánlom Csongort, csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.

Deák András értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Néhány évvel ezelőtt tanított matematikából és sikeresen felkészített az érettségi vizsgára. Szimpatikus, rugalmas és türelmes tanárként ismertem meg. Rávezeti az embert a feladat megoldására és végigkíséri a gondolatmenetet, ha kell korrigál, s mint egy jó Pszichológus, kérdéseket tesz fel, melyek rávezetnek a megoldásra, így megmarad az emberben az elmélet és a gondolatmenet mechanizmusa egyaránt.