Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRotter András 4400 Ft / 60 perc

Rotter András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: 06204281414

Oktatási tapasztalat: 10 év

Facebook oldal: https://www.facebook.com/matekfizikatanar/

Bemutatkozás

Kedves Diákok, Szülők.

Tíz éves gyakorlattal rendelkezem reál tárgyak oktatásában. Gyenge és jó képességű diákokkal is foglalkozom. Legyen szó pótvizsgáról, egy témazáró előtti gyors konzultációról, vagy akár szigorlatra való készülésről.

Az évek során rengeteg diákkal volt szerencsém együtt dolgozni, akikkel jó eredményeket tudtunk elérni. Sokan közülük éveken át jártak, járnak hozzám. Egy-egy sikeres érettségi felkészülés után az azt követő egyetemi években is segítségükre tudtam lenni. Ha referencia kell, nem probléma.

Mind a magánéletben, mind az órákon nyugodt és türelmes ember vagyok. Az én óráimon nincs se rossz se buta kérdés. Ha kell egy-egy problémát többször is körbejárunk szemléletes példákon keresztül. Ahol lehet a feladatokra több megoldási módszert is mutatok.

Az óráim általában egyéniek, így a diák igényeihez szabottak, de igény esetén csoportokat is vállalok. A belvároshoz közel, a Petőfi hídnál és Óbudán(Flórián-tér) tartom az órákat, de megegyezés szerint más helyszín is szóba jöhet.

Minden esetben érdemes telefonon vagy üzenetben megkeresni, és megbeszéljük tudok-e segíteni adott témakörben. Akkor is ha a felsorolásban épp nem szerepel. Minden érdeklődőt szívesen fogadok.

Elérhető vagyok telefonon, e-mailen illetve a facebook belső levelező rendszerében is írhat minden kedves érdeklődő.

Számlaképes vagyok. Áraim:
4400 forint / 60 perc
csoportok esetében megegyezés szerint.

Tel: 20/428-1414
E-mail: rotterandras@gmail.com, matematikafizikatanar@gmail.com

Oktatás helyszíne

Óbudai Egyetem 3. kerület
BME 11. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 6 főig.

Oktatott felsőfokú témakörök: Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Gazdasági matematika, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Sorok, Sorozatok, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.