Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSárossy Zsófia 12000 Ft / 45 perc

Sárossy Zsófia matektanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Közgazdász

Bemutatkozás

A matek anno azért lett a kedvenc tantárgyam, mert nagyon kevés „magolós” tanulást igényel. Ezt a tárgyat csak megérteni kell, és ha érted, akkor már tudod is! :-) Persze az ehhez vezető út mindenkinél más és más, ezért magyarázataim során nagy hangsúlyt fektetek a több nézőpontból történő megközelítésre. A témák jobb átlátását szemléletes példákkal, életszerű (néha vicces) hasonlatokkal segítem. Tanítási módszerem célja a megértésen túl, a logikus, strukturált gondolkozás és szövegértés fejlesztése.

Mobil: 20/283-0770
Email: zsofia.sarossy@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 9000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 7500 Ft / 45 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Függvénysorozatok, függvénysorok, Gazdasági matematika, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Számelmélet, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Valószínűségszámítás
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Holczer Linda értékelése

Értékelés időpontja: 2024 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi egy igazi tündér, és nagyon örülök, hogy sikerült rátalálnunk. Ugyan csak fél évig segítette a 8.-os lányomat a felvételire készülni, de ez alatt a fél év alatt csodákat ért el, és a legfontosabb, hogy a nagylány is élvezte és értette is a Zsófis matekórákat. A matekon felül lelkileg is támogatta a felvételi időszakban, nem csak őt, hanem néha még engem is. :) Nagyon hálásak vagyunk mindketten, hogy képes volt ilyen gyorsan, viszonylag nagy elmaradást rendbehozni, hogy ő volt az első matektanár, akinél egyszer sem hallottam óra előtt itthon, hogy jaj, most semmi kedvem, hogy tényleg jó hangulatú órákkal tud tudást átadni, és hogy emellett elképesztően kedves, vidám és szerintem tényleg valóban egy igazi tündér, a matektündér.

Bagi Bianka értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyetemen gazdasági mateknál és statisztikánál volt elakadásom, amikor rátaláltunk Zsófira. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, kedves, barátságos, közvetlen és szakmailag felkészült tanár, nagyon jól és érthetően el tudta magyarázni a tananyagot. Az órák mindig jó hangulatban teltek. Nélküle nem igazán tudom, hogy teljesítettem volna ezeket a tárgyakat, rendkívül hálás vagyok és nagyon sokat köszönhetek neki. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Zsófit. :)

Zana Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 5
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A középfokú írásbeli felvételire való felkészítéshez kerestem matematika magántanárt a nagyobbik lányomnak, mert néhány témakör nem volt számára teljesen érthető. A felvételi előtt rövid idővel találtunk rá Zsófira, aki rendkívül gyorsan, rugalmasan megszervezte, megoldotta, hogy vegyünk pár online órát. Az órák jó hangulatban teltek, érthetően magyarázott. Minden óra után kaptam visszajelzést, a felvételi előtt pedig küldött egy írásbeli anyagot- pár hasznos információt a felvételihez. Az írásbelit követően érdeklődött, hogy sikerült, illetve volt egy levezető óra, ahol átbeszélték a feladatokat. Nagyon kedves, barátságos, vidám, segítőkész, közvetlen, alapos, felkészült, pozítiv személyiség. Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük a munkádat Zsófi!

Bokor Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy dolgot sajnálok nagyon, hogy nem találtunk hamarabb Zsófira. 8-os felvételire segített felkészülni a fiunknak. Így is jól sikerült, de mi lett volna, ha.... Zsófi egy roppant kedves személyiség, nagyon jól magyaráz, rugalmas az időpontok tekintetében és mindig talál megoldást. Sokkal motiváltabb lett a kamasz gyermekem Zsófi óráinak hála :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mi biztos, hogy Őt fogjuk keresni, ha szükséges lesz :-D

Tisza-Papp Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi nem csak rendkívül jó tanár, de csodálatos személyiség, mindig vidám, kedves, lelkes. A 6 osztályos felvételi hajrájában találtunk rá és rövid idő alatt is csodát tett, a humán beállítottságú lányom is elhitte, hogy menni fog neki a matek, megnőtt az önbizalma. Érthetően magyarázott és átvették azokat a témákat is, amiket még nem tanultak a suliban. Célirányosan adott házikat és ellenőrizte is azokat, nagyon hatékony volt végig, pontosan tudta mire van a lányomnak szüksége. Barátságos, közvetlen és könnyen megtalálja a hangot a kamaszokkal. Szülőként rendkívül hálás vagyok a rugalmasságáért is, hogy az utolsó pillanatban is mindig talált megoldást, ha át kellett szervezni az órát. A felvételi előtt küldött egy jó tanácsokat tartalmazó összeállítást, ami olyannyira hasznos volt, hogy több pontot is köszönhetünk az ott írtaknak. Nagyon hálásak vagyunk Zsófinak, szívből ajánlom mindenkinek!

Molnár Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 11
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fiunk a gimnázium utolsó éveiben elégtelen és kettes között billegett matematikából, de Zsófi első órája után minden megváltozott. Érettségi előtt már megszállottként oldott meg matematika feladatokat, úgy érezte, hogy akár 90% fölötti eredményt is elérhet. Így is lett! Soha ilyen hihetetlen gyors és rendkívüli mértékű fejlődést nem tapasztaltunk. Zsófi néhány hónap alatt elérte nála azt, ami eddig nem sikerült: megértette, megszerette, megtanulta a matematikát. Négy év anyagát fél év alatt. Zsófinak kitűnő szakmai és pedagógiai ismeretei, sokszínű, egyénre szabott módszertana mellett magával ragadó, vidám személyiségét emelném ki. Tanítványa (és családja) lelkiállapotára is érzékenyen figyel. Zsófi nem egyszerűen tanít, inkább varázsol.

Mohácsi Barnabás értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi 3 évet tanított engem és rengeteget köszönhetek neki. Abból hogy matek speccen semmit nem értettem és küszködtem a matekkal, elérta azt, hogy egy nagyon erős emelt matek érettségim legyen. Megbízható, kedves, türelmes, vicces. Minden ami kell. A legtöbb matektanár szárazon és unalmasan adja le az óráit, ez rá egyáltalan nem jellemző. Mindig le tudta kötni a figyelmem és sokat fejlődött miatta a jellemem is, szorgalmasabb és összeszedettebb lettem. Csak ajánlani tudom, a valaha volt legjobb matektanárom.

Némethné Kárpáti Rita Diána értékelése

Értékelés időpontja: 2023 március 26
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi egy mágus! Fiam észrevétlenül rabja lett a “Zsófi szerdáknak”. 😊 Sikeres, stresszmentes dolgozatok és felvételi a kapcsolatteremtő, érthető, technikai-logikai módszert is tanító, vidám, lelkesítő, odafigyelő, kamaszbarát Zsófi oktatás margóján! Örülünk, hogy rátaláltunk!

Kucsera Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A matek számonra mindig a MUMUS volt. Aztán jött az egyetem és nem ment egyedül, olyannyira, hogy már szinte minden tárgyat kipipáltam, kivéve a matekosokat. Ekkor találtam rá Zsófia, akivel másfél év alatt teljesítettük a Kodolányi turizmus alapszak összes matek, közgáz és pénzügytan vizsgáját. Mérhetetlen felkészült, rugalmas és érthetően magyaráz. A másfél év alatt lassanként nem is tanár, hanem inkább barátnő, nővér lett számomra. Mindenkinek szívből ajánlom Zsófit!!!

Tikk Nadin értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek ajánlom! Zsófi remek tanár. Engem 5 hónap alatt 4 év anyagából készített fel az érettségire, úgy hogy diszkalkulia miatt mindenki lemondott rólam. 12-ben félévkor még meg akartak buktatni, az érettségim pedig 4-es lett, hála Zsófinak.

Nyerges Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gimnazista fiam mellé keresem matektanárt. Végtelenül örülök, hogy 5 hónapja rátaláltunk Zsófira. Szinte azonnal megváltozott fiam matematikához való hozzáállása. Csökkent a szorongás, javultak az eredmények. Szakmailag kiváló, emberileg fantasztikus. Néhány hét alatt jegyekkel is mérhető eredményt ért el. De ami ennél is fontosabb : teljesen elmúltak a matek okozta pszichés tünetek.

Rajmon Ibolya értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi fantasztikus! 6 osztályos gimi felvételire készítette fel a Fiamat. Szakmailag nagyon felkészült, jó pedagógiai érzékkel, érdekes órákat tartott. Írásbeli előtt külön üzenetet küldött a gyereknek, szóbelire pedig egy “mire érdemes figyelni” itinert. Szóbeli előtt nem csak a tantárgyi témákat vették, hanem a bemutatkozást, beszélgetést is! Tényleg mindenre kiterjed a figyelme. Emellett végtelenül kedves és szerethető személyisége van. Tényleg csak ajánlani tudom!

Darabos Tamas értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem szoktam értékeléseket írni, de Zsófi tényleg kiemelkedően jó volt. A nagylányunkat készítette felvételire, ami nagyon jól sikerült és szerette is az órákat. Ami nekem személy szerint tetszett, az a felvételi körüli személyes, baráti jelenléte és segítsége. Ez szerintem messz túl volt az elvárhatón. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Farkas Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon sokat segített a kisfiamnak, aki szuper felvételit írt és Zsófi felkészítése mellett jeles lett matekból. :) A kislányom is szeret vele matekozni, nagyon jól magyaráz. Köszönjük a sok segítséget! Mindenkinek ajánlom!

Pere Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Kisfiamat készítette fel Zsófi a hatosztályos felvételire. A vizsga is jól sikerült, de Zsófi a készülés közben talált hiányosságok, bizonytalanságok kiegyenlítését is megtette az előkerült témákban. A vizsga előtt gyakorlati és praktikus tanácsokból álló, ugyanakkor igazán bíztató összefoglalót készített a Fiamnak. Amellett, hogy kiváló szakmai munkát végzett, lelkiismeretes, nagyon melegszívű, kedves, optimista, közvetlen, vidám és a kamaszok nyelvén is nagyon jól ért. Folyamatosan, minden óra után kaptam visszajelzést arról, hogy mivel foglalkoztak, hogyan haladtak. Annyira jó tanárt talaltunk Zsófi személyében, hogy továbbra is támogatja a Fiam matematika tanulását. Igazán jó szívvel ajánljom Zsófit!

Takács Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gimnáziumi felvételire való felkészítésben segített Zsófi a kislányomnak. Egészen új alapokra helyezte a lányom matekhoz való viszonyát. Zsófi révén a kislányom nemcsak megértette, de meg is szerette a matematikát. Minden egyes óra, kivétel nélkül, mind szakmailag, mind emberileg nagyon magas színvonalú volt. Természetesen nemcsak a felkészülés folyamata a fontos, hanem az eredmény is. A lányom egészen fantasztikus matematika felvételit írt, ami kiváló visszajelzés Zsófi munkájáról és újabb lendület az előttünk álló évekhez. Zsófi nemcsak kiváló tanár, hanem egyben igazi mentor is volt. Optimizmusával, örök jókedvével a legnehezebb pillanatokon is átsegített. Szülőként elmondhatom, hogy kérés nélkül is folyamatosan kaptam visszajelzést a kislányom haladásáról. Örökké hálásak leszünk neki és a gimnáziumi években is számítunk a munkájára, ami a legjobb és legerősebb visszajelzés a munkájáról!

Kokauszkiné Deczki Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Matematika tanárt keresel, és nem tudod, kit is válassz? Akkor itt az idő, hogy felkeresd Zsófit!!! Felkészültsége, kedvessége, türelme révén teljesen más szemszögből világította meg a matematika tudományát, és higgyétek el, VELE mindenki képes fejlődni! Közérthetően magyaráz, az órák jó hangulatban telnek, és rugalmasan alkalmazkodik a diákokhoz. Ha segítségre van szükséged az egyetemi vizsgáidban, Őszintén Ajánlom!!!

Csipkés Bettina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Őszintén ajánlom Zsófit mindenkinek☺️ Nekem az egyetemi matekban segített ( matek I.és matek II.) Segítőkész, korrekt,rugalmas és ami a legfontosabb türelmes és érthetően magyaráz! Ha nem érted elsőre a feladatmegoldást mindig elmondja más szemszögből is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és egyáltalán nem hátrány az online okatatás ☺️

Ács Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2021 február 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész és lelkiismeretes, csupa szív matek tanár. Érthetően magyaráz, abszolút diák központú, az órái midig nagyon jó hangulatúak. Rengeteget segített nekem az egyetemi vizsgára való felkészülésben. Hálás köszönet érte! Mindenkinek ajánlom, aki hatékonyan szeretne matekot tanulni.

Ferenczi Magdolna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 február 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi a fiamat készítette fel a középiskolai matematika felvételire, amely ennek köszönhetően nagyon jól sikerült. Logikus, érthető magyarázatai, gyors megoldásra és megértésre vonatkozó tippjei, felkészültsége és pozitív személyisége mind-mind segítették a felkészülést és jó hangulatú, hatékony tanulást eredményeztek. Az órák online módon folytak, Zsófi profin több kamerával oldja meg ezt, az óra nem veszít hatékonyságából, ugyanakkor idő spórolható meg az utazásból. Zsófi nemcsak a felkészülést segítette, hanem a vizsga utáni időszakot is nyomon követte, tanácsokkal látott el bennünket. Nagyon jó szívvel ajánjuk Őt, profi szakember és mellette nagyon kedves, vidám, alapos és lelkiismeretes tanár.

Kazinczy Lilla értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon ajánlom Zsófit annak, aki nehezebben tudja elsajatítani az egyetemi matekot. Amellett, hogy rendkívül érthetően magyaráz, nagyon türelmes és segítőkész. Annyira örülök, hogy őt választottam tanáromnak. Neki köszönhetően letudtam a matematika vizsgát elsőre. Nem mellesleg rettentően kedves és szerethető személyiség, ami úgy gondolom abszolút lényeges. :) Ezek után mondanom sem kell, hogy az órák mindig jó kedvűen zajlottak. Ui.: Köszönöm Zsófi! Hálás vagyok! 😍❤️

Pesti Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófit jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert egy nagyon alapos, profi tanárnő és rendkívül motiváló személyiség. Nagylányom tudását gyorsan szintre hozta és logikus, több nézőpontból is megközelített magyarázataival megalapozta. Hamar megszerettette vele a matematikát, és ez az eredményein is látszódik. Emellett az óráik nagyon jó hangulatban telnek, nagylányom alig várja őket. Szeretettel ajánlom!

Hegedűs Imréné értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi profi hozzállása,szervezése ,tudásának köszönhetem, nyugotan aludhatunk,mert nagyon rövid idő alat lányomat felhozta ara tudás szintre,hogy sikerült matek pótérettségi. Csak ajálani tudom. 🙏👍

Bednai Natália értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

MINDENKINEK AJÁNLOM! Zsófi kíváló tanár. A lányomat remekül felkészítette a pótvizsgára. Empatikus és nagyon kedves. Mindent megtesz annak érdekében hogy a tanuló megértse az anyagot. Ne veszítse el a kedvét és higgyen magában. Zsófi egy nagyon jó tanár és emberileg fantasztikus! 🥰🥰🥰

Nagy Zsuzsa értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 26
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha valaki jót akar a gyermekének, Zsófit válassza! Lelkiismeretes ,türelmes, és jól magyaráz. Szeretettel ajánlom!

Patrik László értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 17
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi egy rendkívül jó tanár és személyiség, akinek köszönhetően jó kedvvel tudtam készülni a matekvizsgámra, ami véleményem szerint egy nagyon fontos faktor, annak érdekében hogy eredményesen tudjunk tanulni. Belgiumban folytatom a tanulmányaimat, ami egy nyelvi és tananyagi eltérést egyaránt jelent a magyar egyetemekhez képest, de hála Zsófi alapos matematikai tudásának és rugalmasságának ezeket a problémákat is könnyedén áthidaltuk és sikeresen felkészített a vizsgámra. Mindenkinek csak ajánlani tudom !

Viola-Nemrava Ditta értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 9
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azt hiszem minden gyereknek azt kívánom, ilyen tanító nénivel tanuljon, nem csak matekot hanem bármi mást is. A nagylányom nem szerette a matekot, pedig jó tanuló, de mióta zsófival tanul, imádja. Az első órát végigültem a Lányommal, és egy nagyon kedves, türelmes, rávezető hölgyet ismertünk meg, akivel igaz a karantén miatt online óráink voltak csak, de nagyon hatékonyak. Nagylányom eredményei még jobbak lettek vele, így mindnekinek nyugodt szívvel ajánlom.

Ondrik Albert értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Érthetően elmagyarázta a fontosabb tudni valókat, remeken felkészített a vizsgára, mindig 100%osan oda figyelt rám, ezen felül az összes óra jó hangulattal telt el

Berta Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsófi nagyon rugalmas, segítőkész és profi volt. Az ő segítségével sikerült nagyon rövid idő alatt felkészülni az egyetemi matematika vizsgára! Ajánlom mindeninek! :)