Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSelmeczi Tamás 4000 Ft / 60 perc

Selmeczi Tamás matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Kor: 21 éves

Bemutatkozás

Sziasztok!
Kisgyerek korom óta vonzódtam a természettudományok iránt, a matematika gondolatvilágának pedig nagyon hamar a hatása alá kerültem.

A BME-n tanulok matematikát már 3 éve, és mindig is szimpatikus volt a tanáraimnak az a hozzáállása hogy nyugodtan kérdezzünk bármit, mert kérdezni nem szégyen.

Ugyanis a tanulás egyik alapköve, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mit nem értünk. A másik pedig, hogy fel tudjuk tenni a megfelelő kérdéseket. Mert bármilyen furának is tűnik, egy jó kérdést feltenni nehezebb, mint gondolnánk.

Ezt a szemléletmódot szeretném én is átadni a tanításom során a leendő tanítványaimnak. Úgyhogy, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor keress bátran!

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Irinyi József u. 1-17.

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott felsőfokú témakörök: Ábrázoló geometria, Absztrakt algebra, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálgeometria, Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Függvénysorozatok, függvénysorok, Funkcionálanalízis, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex függvénytan, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.