Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSipos Kamilla 4000 Ft / 90 perc

Sipos Kamilla matektanár

Hol tanít: Budapest, Gyömrő

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36703191650

Oktatási tapasztalat: 2 év

Bemutatkozás

Minden diákom céljait a sajátjaimnak tekintem legyen szó akár tehetséggondozásról akár felzárkóztatásról. Két éve foglalkozom diákokkal felső tagozattól az érettségiig.

Oktatás helyszíne

Budapesti Corvinus Egyetem 9. kerület, 1093 Budapest, Fővám tér 8.

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.