Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSteinbach Kornél 18000 Ft / 60 perc

Steinbach Kornél matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 11 év

Foglalkozás: Egyetemista

Kor: 30 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/A-Te-Matektan%C3%A1rod-108402654144846

Weboldal: https://www.facebook.com/A-Te-Matektan%C3%A1rod-108402654144846

Bemutatkozás

1-12. osztályig és egyetemistáknak vállalok matematika tanítást, korrepetálást / tehetséggondozást. Több mint 11 év magántanári tapasztalattal.
Személyes vagy online oktatás (ahogy a diáknak jobb).

Olyan tanár vagyok, aki ad házi feladatokat is. Ennek oka, hogy sajnos a matekot nem elég megtanítani, be is kell gyakorolni, hogy tartós tudást adjon.
Általában 60 vagy 90 perces órákat tartok, ahol a diákokat is bevonom a közös gondolkodásba, a feladatokat nem lediktálom, hanem a diákokat rávezetem a megoldásra. Tapasztalatom szerint ez sokkal jobb tudást ad, és jobban meg lehet érteni ezáltal egy-egy feladattípust / témakört.
Eddig tanítványaimnál bevált a 60 és a 90 perces óra, még azoknál is, akik figyelmét nehezebb megtartani.
Árak: 18.000Ft/60perc; 26.000Ft/90perc.
2 fő esetén ár/fő: 9.000Ft/60perc/fő; 13.000Ft/90perc/fő.

Az elmúlt években közel 170 diákot készítettem fel sikeresen a közép és emelt szintű érettségire. A magánórákon kívül egy intenzív érettségi felkészítő tanfolyamot is tartok. Egy hétvége, ami alatt intenzív módon tudsz a matek érettségire felkészülni. Az érettségin előkerülő összes témakört érintjük, hogy a legfontosabb összefüggések, képletek, számolások az érettségi előtt összeálljanak!
Bővebb infó a Facebook oldalamon, ami elérhető a fenti linken, vagy az "A te matektanárod" néven.

Diplomámat a BCE-n szereztem alkalmazott közgazdaságtan szakon, korábban az ELTE-re jártam matematika-földrajz tanári szakra. A matematika oktatást még gimnazistaként kezdtem, lelkesedésem azóta se csökkent. Óráimon nagyon figyelek arra, hogy a diákok "ne vesszenek el", sok feladatot csinálunk, amiből kiderül, hogy tényleg elsajátították-e az adott tananyagot.

Az órákról mindig adok számlát.

Oktatás helyszíne

Corvinus Egyetem 5. kerület, Budapest Fővám tér
Lakás 3. kerület, Észak utca
Corvinus Egyetem 9. kerület, Fővám tér
ELTE 8. kerület, Astoria
ELTE Lágymányosi Campus 11. kerület, Petőfi híd budai hídfő
Károlyi István utca 4. kerület, Károlyi István utca

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 10000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 7000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Függvénysorozatok, függvénysorok, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Kétváltozós függvények fajtái, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Valószínűségszámítás, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Berke Jázmin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha Kornél nem segített volna nekem matekból, akkor tuti nem vettek volna fel az egyetemre. Nagyon segítőkész, és nagyon nagyon türelmes volt velem. 2 évig jártam hozzá, maximálisan elégedett voltam a tőle kapott segítséggel, aminek eredménye egy 98%-os matek érettségi lett. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kővári Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lelkiismeretes, fiatalos, megtalálja a hangot a felsős és gimnazista korosztállyal is, kedves és pozitív megerősítő. Csak ajánlani tudom őt!

Bódi Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az eddigi legjobb matektanárunk, csak ajánlani tudom. Kornél nélkül a lányomat biztosan nem veszik fel abba a gimnáziumba ahova végül szinte hibátlan matematika felvételivel sikerült bejutnia. Az idei év különösen nehéz lett volna magántanár nélkül. Kornél viszont olyan profin állt át az iskolák bezárásakor online oktatásra, hogy sok tanár példát vehetne felkészültségéről. Már az első online órán is minden gördülékenyen ment. Lányom elmondása alapján az iskolai online órákat is olyan technikai felkészültséggel és közvetlenséggel kéne tartani ahogy ezek az órák mentek. Azon túl, hogy ilyen jól sikerült a felvételi és a bizonyítvány is, sokkal fontosabb, hogy sikerült megszerettetni a matematikát a jó hangulatú órákon. Egy szó mint száz, hálásak vagyunk Kornélnak és ajánljuk mindenkinek.

Su Tony értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szerettem hozzá járni korrepetálásra, mert mindig érthetően elmagyarázta nekem az anyagot és rávezetett a gyors feladat megoldásra. Éreztem a fejlődést és be is bizonyosodott ez a 95 pontos matek érettségim eredményével. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert azon felül, hogy remek tanár és nagyon tudja a matekot szuperül lehet vele együtt működni és mindig jó hangulatban teltek az órák.

Németh Izabella értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha ő nincs engem nem vesznek fel az egyetemre.Úgyhogy itt is köszönöm-köszönöm!Bátran ajánlom mindenkinek.Nagyon türelmes,ha kell 100x elmagyarázza ugyanazt,ugyanolyan nyugalommal mint a legelső alkalommal.Az órákon mindig visszatér az előző témákra tehát kvázi esélytelen elfelejteni a korábban tanultakat.Igen, tényleg ad házit,de ahogy más tanárnál tapasztaltam már korábban ő "nem engedi el a kezünket",ha valami problémám volt bármikor felhívhattam,nem csak a következő alkalommal, így otthon is tudtam haladni a feladatokkal és nem kellett várnom hosszú napokat a kérdéseimmel. Rajta tényleg látszik,hogy élvezi a tanítást,szereti a matematikát és ez átragadt rám is.Sosem tartozott a kedvenc tantárgyaim közé a matek és nem is hittem volna,hogy én valaha élvezni fogom az órákat..:D és mégis.A hangulat remek! Újraérettségiztem matematikából( 4 év után, szóval elég sokat felejtettem),alig volt pár hónapom felkészülni..de sokkal jobb eredményt értem el,mint eredetileg. És utána is érdeklődött,hogy hogy sikerült,átbeszéltük közösen a feladatokat,megnéztük mi nem ment..elmagyarázta. Ha valamilyen oknál fogva nem tudtam megjelenni az órákon,megtartotta online.Pont ugyanolyan tökéletesen és érthetően,mintha személyesen ültem volna ott. :))