Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSteinbach Kornél 3000 Ft / 45 perc

Steinbach Kornél matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 203755570

Oktatási tapasztalat: 6 év

Foglalkozás: Egyetemista

Kor: 23 éves

Bemutatkozás

1-12. osztályig vállalok matematika tanítást, rugalmas időpontokban. Több mint 5 éves magántanári tapasztalattal.

Olyan tanár vagyok, aki ad házi feladatokat is. Ennek oka, hogy sajnos a matekot nem elég megtanítani, be is kell gyakorolni, hogy tartós tudást adjon.
Emiatt dupla órákat tartok, hogy legyen idő az óra elején átnézni a házit, illetve minél több feladatot tudjunk az órán közösen megcsinálni. Eddig minden diákomnak bevált a dupla óra, még azoknál is, akik figyelmét nehezebb megtartani.

Jelenleg végzős hallgató vagyok a BCE-n alkalmazott közgazdaságtan szakon, korábban az ELTE-re jártam matematika tanári szakra. A matematika oktatást még gimnazistaként kezdtem, lelkesedésem azóta se csökkent. Óráimon nagyon figyelek arra, hogy a diákok "ne vesszenek el", sok órai feladatot is csinálunk, amiből kiderül, hogy tényleg elsajátították-e az adott tananyagot.

Oktatás helyszíne

Corvinus Egyetem 5. kerület, Budapest Fővám tér
Lakás 3. kerület, Észak utca
Corvinus Egyetem 9. kerület, Fővám tér
8. kerület, Astoria
ELTE Lágymányosi Campus 11. kerület, Petőfi híd budai hídfő

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 1500 Ft / 45 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.