Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSteinbach Kornél 5400 Ft / 45 perc

Steinbach Kornél matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 203755570

Oktatási tapasztalat: 7 év

Foglalkozás: Egyetemista

Kor: 25 éves

Bemutatkozás

1-12. osztályig és egyetemistáknak vállalok matematika tanítást, rugalmas időpontokban. Több mint 7 év magántanári tapasztalattal.

Olyan tanár vagyok, aki ad házi feladatokat is. Ennek oka, hogy sajnos a matekot nem elég megtanítani, be is kell gyakorolni, hogy tartós tudást adjon.
Emiatt jónak tartom a 90 perces órákat is, hogy legyen idő az óra elején átnézni a házit, illetve minél több feladatot tudjunk az órán közösen megcsinálni. Eddig tanítványaim többségénél bevált a 90 perces óra, még azoknál is, akik figyelmét nehezebb megtartani.
Árak: 5.400Ft/45perc; 7.000Ft/60perc; 9.500Ft/90perc.
2 fő esetén az ár fele annyi/fő: 2.700Ft/45perc/fő; 3.500Ft/60perc/fő; 5.500Ft/90perc/fő.

Diplomámat a BCE-n szereztem alkalmazott közgazdaságtan szakon, korábban az ELTE-re jártam matematika tanári szakra. A matematika oktatást még gimnazistaként kezdtem, lelkesedésem azóta se csökkent. Óráimon nagyon figyelek arra, hogy a diákok "ne vesszenek el", sok órai feladatot is csinálunk, amiből kiderül, hogy tényleg elsajátították-e az adott tananyagot.

Az órákról mindig adok számlát.

Oktatás helyszíne

Corvinus Egyetem 5. kerület, Budapest Fővám tér
Lakás 3. kerület, Észak utca
Corvinus Egyetem 9. kerület, Fővám tér
8. kerület, Astoria
ELTE Lágymányosi Campus 11. kerület, Petőfi híd budai hídfő

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2700 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Függvénysorozatok, függvénysorok, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Kétváltozós függvények fajtái, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Valószínűségszámítás, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Su Tony értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szerettem hozzá járni korrepetálásra, mert mindig érthetően elmagyarázta nekem az anyagot és rávezetett a gyors feladat megoldásra. Éreztem a fejlődést és be is bizonyosodott ez a 95 pontos matek érettségim eredményével. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert azon felül, hogy remek tanár és nagyon tudja a matekot szuperül lehet vele együtt működni és mindig jó hangulatban teltek az órák.

Németh Izabella értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha ő nincs engem nem vesznek fel az egyetemre.Úgyhogy itt is köszönöm-köszönöm!Bátran ajánlom mindenkinek.Nagyon türelmes,ha kell 100x elmagyarázza ugyanazt,ugyanolyan nyugalommal mint a legelső alkalommal.Az órákon mindig visszatér az előző témákra tehát kvázi esélytelen elfelejteni a korábban tanultakat.Igen, tényleg ad házit,de ahogy más tanárnál tapasztaltam már korábban ő "nem engedi el a kezünket",ha valami problémám volt bármikor felhívhattam,nem csak a következő alkalommal, így otthon is tudtam haladni a feladatokkal és nem kellett várnom hosszú napokat a kérdéseimmel. Rajta tényleg látszik,hogy élvezi a tanítást,szereti a matematikát és ez átragadt rám is.Sosem tartozott a kedvenc tantárgyaim közé a matek és nem is hittem volna,hogy én valaha élvezni fogom az órákat..:D és mégis.A hangulat remek! Újraérettségiztem matematikából( 4 év után, szóval elég sokat felejtettem),alig volt pár hónapom felkészülni..de sokkal jobb eredményt értem el,mint eredetileg. És utána is érdeklődött,hogy hogy sikerült,átbeszéltük közösen a feladatokat,megnéztük mi nem ment..elmagyarázta. Ha valamilyen oknál fogva nem tudtam megjelenni az órákon,megtartotta online.Pont ugyanolyan tökéletesen és érthetően,mintha személyesen ültem volna ott. :))