Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKStomp Dániel 6000 Ft / 60 perc

Stomp Dániel matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Fizikus BSc., Okleveles anyagkutató MSc. (ELTE), CELTA-oklevél

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 35 éves

Bemutatkozás

Sokéves magántanári tapasztalatommal, fizikus mesterdiplomámmal (ELTE), valamint ,,terepen'' szerzett, közel anyanyelvi szintű angoltudásommal a legmagasabb szintű felkészítést tudom nyújtani matematikából, angol nyelven is.
A tanítványaim mind azonnali jelleggel akár több érdemjegyet javítottak az eredményeiken, és kimagaslóan szerepeltek érettségin, felvételin, pótvizsgán.
Végtelenül türelmes vagyok, szeretem rengeteg gyakorlatias példával szemléltetni az anyagot, és mindig könnyedén sikerül a tanítványaimra hangolódnom, hatékony felkészítést és jó hangulatú tanórákat biztosítva.
Az óráimat online vagy személyesen tartom, utóbbi esetben tökéletesen nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető helyen, a Kelenföld Vasútállomástól 5 percre lévő lakásomban.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Őrmező

Online oktatást vállal.

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Exponenciális kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.