Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabadi Ildikó 9500 Ft / 90 perc

Szabadi Ildikó matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Bemutatkozás

Őszinte leszek: nem vagyok matematika szakos tanár. Ezért csak úgy tudom oktatni a matekot, ahogy azt a józan paraszti ész megkívánja. (Nézőpont kérdése, hogy ez előny-e vagy hátrány.)
Hogyan kezdtem el mégis matematikával foglalkozni? Többször megkértek a szülők, hogy ha már itt van a gyermekük angolt vagy franciát tanulni, akkor vegyem át velük a matekot is. Aztán jöttek a felkérések, hogy készítsem fel a hetedikeseket és a nyolcadikosokat a gimis felvételire. És amikor január 20-án egy kislány azt mondta az édesanyjának, hogy egy óra alatt velem többet megértett, mint a féléves matek előkészítőn, elhatároztam, hogy teszek valamit annak érdekében, hogy a hasonló helyzetben levőknek megoldást kínáljak. Aztán jött a versenyekre felkészítés. Ma már abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olyan tanítványaim is vannak, akikkel "öröm-matekozunk". Én így hívom azt, amikor azt nézzük meg, hogyan lehet hasznosítani az iskolában gyorsan, felületesen megtanultakat a szöveges feladatokban, más tantárgyakban és nem utolsósorban az életben.

Várom tehát azon felső tagozatos diákok jeletkezését
-akik valami miatt nehezen boldogulnak az iskolai matekoktatás keretein belül
-akik jók matekból, de szeretnék azt életszerűbben látni
-akik szeretnének felkészülni a hatodikos vagy nyolcadikos felvételire.

Telefonon várom a kedves érdeklődők jelentkezését.

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, Pesthidegkút

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 90 perc / fő
3 fő részére 3300 Ft / 90 perc / fő

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Dunai Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ildikó a 8. fiamat készítette fel kezdetben csak matekból majd később magyarból is a 2023. évi központi írásbelire. Az elején nehéz dolgunk volt, mivel matekból egészen újra az 5. osztályos anyagtól elindulva kellett megteremteni az alapokat, amikre már a felvételire való felkészítéshez építkezni lehetett. Ildikó precíz, következetes és a mi esetünkben még szükségszerűen szigorú módszere is meghozta a gyümölcsét, mert végül a fiam felvételije szuperul sikerült. Az ő elmondása szerint ehhez a csoportos felkészítők csak 10%-ban járultak hozzá, 90% Ildikóval való kemény munka gyümölcse volt. Jó szívvel ajánlom őt!

Pap Zsuzsa értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy ismerősöm ajánlotta Ildikót a lányom 6 osztályos gimnáziumi felvételire történő felkészítése kapcsán. Leírhatatlanul hálásak vagyunk Ildikónak, fantasztikus munkát végzett: a lányom nem csupán megszerette a matematikát, és megtanult önállóbban, logikusan gondolkozni, hanem remekül írta meg a kifejezetten nehéz idei felvételit. A lányom mindig örömmel ment hozzá, Ildikó biztatta, bátorította, kedvességéért, hozzáállásáért külön köszönettel tartozunk. Továbbra is fogunk járni hozzá. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

K. Bartha Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

3 gyermekem jár Ildihez matekot ill. angolt tanulni, lassan másfél éve. Kezdettől fogva nagyon jól megtalálja velük a hangot, gyorsan felméri, hogy mik a hiányosságok, mit kell fejleszteni. Minden gyereknél nagyon személyre szabott az óra, attól függően, hogy milyen a gyerek, és mi a cél - legyen az matek verseny felkészítő, felvételi felkészítő, korrepetálás, vagy nyelvvizsga felkészítő. Mi mindezekben kipróbáltuk Őt, és nagyon elégedettek vagyunk.

Boczkó János értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 15
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örülünk, hogy megismertük Ildikót, mivel óriási segítséget nyújt gyermekünk felkészítésében. Nagyon érthetően és logikusan magyaráz, tanítása során mindig a tudás átadására törekszik. Hozzáállása kedves, rugalmas és nyitott.

Kegye Kriszta értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ildikó remekül felkészült matek tanár. Tavaly itt találtam rá, amikor kislányom 6 osztályos gimibe készült. Szeptember óta járt csoportos előkészítőre, amikor az őszi szünetben döbbenten jöttem rá, hogy sehol sem tart. Ildikót megkerestük, egy picit több, mint két hónapunk volt. Megnézte a gyereket és látta, hogy tárgyi tudása van, matematikai logikája nincs, ami felvételihez elengedhetetlen, hisz nem a tananyagból írnak. Első hónapban heti egyszer ment, másodikban kétszer, tehát összesen 12 alkalmat dolgoztak együtt. Irányításával megosztottuk a feladatokat: én az alapokat gyakoroltam, ő eszközöket adott a gyerek kezébe. 42 pontos matekot írt, 45 pontot szóbelizett (matek+magyar), mára gimnazista. Ildikó szakértő, türelmes, szülővel koordináló, és végtelenül praktikus, célirányos felkészítése nélkül ez nem sikerült volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vicziánné Zöldi Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sokat köszönhetünk a Tanárnőnek! Nagyon felkészült, remekül és érthetően magyaráz és érdeklődést kelt a tanulóban! Azonkívül empatikusan jó ember! Mindenkinek ajánlom! Egy nagymama