Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabadi Ildikó 5000 Ft / 60 perc

Szabadi Ildikó matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat

Telefon: 06302701253

Oktatási tapasztalat: 4 év

Bemutatkozás

Őszinte leszek: nem vagyok matematika szakos tanár. Ezért csak úgy tudom oktatni a matekot, ahogy azt a józan paraszti ész megkívánja. (Nézőpont kérdése, hogy ez előny-e vagy hátrány.)
Hogyan kezdtem el mégis matematikával foglalkozni? Többször megkértek a szülők, hogy ha már itt van a gyermekük angolt vagy franciát tanulni, akkor vegyem át velük a matekot is. Aztán jöttek a felkérések, hogy készítsem fel a hetedikeseket és a nyolcadikosokat a gimis felvételire. És amikor január 20-án egy kislány azt mondta az édesanyjának, hogy egy óra alatt velem többet megértett, mint a féléves matek előkészítőn, elhatároztam, hogy teszek valamit annak érdekében, hogy a hasonló helyzetben levőknek megoldást kínáljak.
Várom tehát azon felső tagozatos diákok jeletkezését
- akik valami miatt nehezen boldogulnak az iskolai matekoktatás keretein belül
- akik ötödikesek vagy hetedikesek, és szeretnének felkészülni a következő januári felvételire.

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, Pesthidegkút

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kegye Kriszta értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ildikó remekül felkészült matek tanár. Tavaly itt találtam rá, amikor kislányom 6 osztályos gimibe készült. Szeptember óta járt csoportos előkészítőre, amikor az őszi szünetben döbbenten jöttem rá, hogy sehol sem tart. Ildikót megkerestük, egy picit több, mint két hónapunk volt. Megnézte a gyereket és látta, hogy tárgyi tudása van, matematikai logikája nincs, ami felvételihez elengedhetetlen, hisz nem a tananyagból írnak. Első hónapban heti egyszer ment, másodikban kétszer, tehát összesen 12 alkalmat dolgoztak együtt. Irányításával megosztottuk a feladatokat: én az alapokat gyakoroltam, ő eszközöket adott a gyerek kezébe. 42 pontos matekot írt, 45 pontot szóbelizett (matek+magyar), mára gimnazista. Ildikó szakértő, türelmes, szülővel koordináló, és végtelenül praktikus, célirányos felkészítése nélkül ez nem sikerült volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vicziánné Zöldi Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sokat köszönhetünk a Tanárnőnek! Nagyon felkészült, remekül és érthetően magyaráz és érdeklődést kelt a tanulóban! Azonkívül empatikusan jó ember! Mindenkinek ajánlom! Egy nagymama