Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó András 4000 Ft / 60 perc

Szabó András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: okleveles fizikus

Foglalkozás: kutató

Weboldal: https://matek-fizika-programozas-konnyeden.hu/

Bemutatkozás

Okleveles fizikusként vállalok oktatást matekból fizikából és programozásból (C++, JAVA, C#) rendkívül jó magyarázó képességgel.


Tekintsd meg a weblapomat!

https://matek-fizika-programozas-konnyeden.hu/


Egy jó tanárnak szerintem a következőket kell tudnia:

1. LEGYEN jó ember ismerő: vagyis jó hangulatú de mégis haladós órákat tartson mindenkinek.
2. LEGYEN jó mentor: adjon tanácsot, magabiztosságot a tanulónak. Javítsa a matekhoz és a tanuláshoz szükséges általános hozzáállást, szorgalmat, motivációt.
3. LEGYEN képes az iskolarendszerben előforduló rövid, hiányos és stresszes tanórák miatt keletkező gyenge teljesítményt feljavítani.
4. LEGYEN képes elérni, hogy a matek jegyek tényleg javuljanak min. 2 osztályzattal rövid időn belül.
5. LEGYEN képes a könyvekben található hosszas és bonyolult elméleti alapokat rövid érthető és könnyen alkalmazhatóvá tenni.
6. LEGYEN képes érettségivel tovább tanulással kapcsolatos felvilágosítást adni.
7. LEGYEN képes számítástechnikai szoftverek használatára: Excel, Matlab, Geogebra, Origin.
8. ISMEREJEN legalább egy magas szintű programozási nyelvet: C++.
9. És ami a legfontosabb: NAGYON TUDJON MAGYARÁZNI, TUDÁST ÁTADNI.

Oktatás helyszíne

Otthon 1. kerület, Ostrom utca

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gyökös kifejezések és egyenletek, Koordináta geometria, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Statisztika, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szilágyi Lőrinc értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 7
Ennyi órát vettem: 1

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Néhány középiskolai témakörrel kapcsolatban szerettem volna segítségét kérni. A "magán" órán rajtam kívül két ember is részt vett, erről azonban szó sem volt az azt megelőző egyeztetésnél. Az az óra 2/3-ban fájlokat keresgélt, vagy gondolkozott, a maradék időben pedig összecsapott magyarázatokat kaptam, sokszor nemes egyszerűséggel helytelent. Az általam összeírt 10 kérdésből 4-re jutott idő, viszont egyre sem kaptam kielégítő választ. Emelett elképesztően lekezelő, és bántó stílusa van, amit akkor is tapasztaltam amikor a másik két diákkal kommunikált. Engem hibáztatott, hogy nem korábbi időpontot kértem amikor “frissebb”. A holnapján található információk igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető, például milyen gimnáziumi tanár + magántanár az, aki nem tudja mi az az OKTV?(Kérdeztem, hogy tud-e majd segíteni, ötlete sem volt, hogy mi az…) Ténylegesen nem tudok jót mondani. Azonban 1 órán voltam csak, így nem tudok teljes képet alkotni, de mindenképpen erős fenntartásokkal kezelném a vele való munka elkezdését.

Major Mónika értékelése

Értékelés időpontja: 2016 december 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szívből ajánlom bárkinek, akinek nehézsége van fizikából-matekból bármilyen szinten. Következetes, felkészült, addig anyagrészt nem ugrottunk át, míg a számonkéréseivel el nem éri a teljes megértést. Tökéletesen elégedett vagyok vele.