Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzittya Bence 10500 Ft / 45 perc

Szittya Bence matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: ELTE Alkalmazott Matematikus Bsc

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Az ELTE Természettudományi Karán végeztem alkalmazott matematikus szakon. Több mint tíz éve foglalkozom különböző igényű diákjaimmal.

Magántanárságom ideje alatt készítettem fel gimnáziumba felvételiző tanulókat, érettségizőket közép és emelt szinten is, valamint egyetemi hallgatókat zárthelyikre illetve vizsgákra egyaránt.

Az óráim jó hangulatban telnek, magyarázataim személyre szabottak. Diákjaim jórészt a matek egyszerűségére lesznek figyelmesek, így az első sikerélmények után már örömmel foglalkoznak a tárggyal.

Hívj bizalommal!
+36305377534
szittya.bence@gmail.com

Oktatás helyszíne

Otthon 12. kerület, 12. Kerület Karap utca 11.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 7500 Ft / 45 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Ábrázoló geometria, Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Függvénysorozatok, függvénysorok, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex számok, Koordináta geometria, Laplace transzformáció, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Numerikus analízis, Operációkutatás, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Olah Barnabas értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bence nagyon jo fej ,rugalmas , kedves , es meg ense birtam kiidegelni pedig lassan ertem meg altalaban a feladatokat . Emelt szintu erettsegire keszultunk ugy hogy a kozepszintu matek erettsegim 2-es lett elotte .A feladat lehetetlennek tunt megis kiviteleztuk

Papp Gergely értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bence érthetõen és jól magyaráz, könnyen fenntartja a figyelmet és az órák nagyon jó hangulatban telnek. Én emeltszintû érettségire készültem vele, közel a nulláról indulva és nagyon jól végig mentünk minden témakörön. A legjobb, hogy rengeteg gyakorlati tudást ad át, ami nagyon könnyen hasznosítható. Tényleg csak ajánalni tudom!

Morva Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Soha nem ment igazán jól nekem a matek és a középiskolás éveim alatt sok külömböző matektanárral próbálkoztam, de nem igazán fejlődtem. Bence, viszont kevesebb mint 2 hónap alatt felkészített az érettsége a kb. a nulláról indulva. Minden óra érthető volt és berhol is elakadtam, mindig sikerült a végére elsajátítanom az összes témakört. Ezen felül minden óra jó hangulatban telt és nagyon közvetlen volt.

Fáy Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Corvinusz gazdmen angol szakos matek óráimhoz tartott korrepetálást és felülmulta minden elképzelésem. Könnyen sikerült elérnem a kivánt jegyem (5) és még élveztem az órákat is. Élőben és online is színvonalas oktatást tud tartani. Csak ajánlani tudom :D