Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTöreky Szilvia 4500 Ft / 50 perc

Töreky Szilvia matektanár

Hol tanít: Budapest, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: 06203263873

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Matematika-informatika tanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/matekkerepes

Weboldal: https://webkurzus.hu/online-matek-felveteli-elokeszito/

Bemutatkozás

Matematika-informatika szakos tanár vagyok, jelenleg az iTStudy oktatás kutató- és fejlesztőközpontban dolgozom tananyagfejlesztőként. És én vagyok a webkurzus.hu matematika tanára, de a középiskolai és főiskolai tananyagban is otthon vagyok. :)
Várok mindenkit, akinek szüksége van arra, hogy önbizalmát visszanyerje. Hiszem, hogy TE is meg tudod oldani a feladatokat, és igyekszem ezt be is bizonyítani neked! Sok éves tapasztalattal rendelkezem, online tanításban nagy gyakorlatom van, így az se baj ha messzebb laksz, otthonodból kényelmesen tanulhatsz, mégis 100% értékű órát kapsz! Házi feladatok megoldásban is szívesen segítek!

Oktatás helyszíne

Otthon Kerepes
Otthon Kistarcsa
Otthon Gödöllő

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 50 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Gazdasági matematika, Koordináta geometria, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Orbán Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 20
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nekem nagyon sokat segített a középiskolás felvételiben, be is kerültem egy jó gimnáziumba. A Skype matekkal kényelmesen fel tudtam készülni erre.

Vonnák Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon sokat segített a vizsgámra való felkészülésben, minden témakört érthetően és türelemmel tanított meg, így sikeres vizsgát tehettem.

Szakács Viktória Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2016 július 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szilvi a legjobb matektanár,akit találhattam! Ő készített fel a 11.-es pótvizsgámra,ami sikeres volt! Ezután az érettségitre is Ő készített fel,amit szintén nagyon jó eredménnyel zártam!

Meszlényi Kira értékelése

Értékelés időpontja: 2016 július 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szerettem oda járni, nagyon sokat segített nekem, nem csak tudásilag de lelkileg is sokat segített.