Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTrója Xénia 8000 Ft / 60 perc

Trója Xénia matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: matematika tanár

Kor: 44 éves

Bemutatkozás

19.kerületben korrepetálást, érettségire, felvételire és pótvizsgára való felkészítést vállalok.
20 éve foglalkozom gyerekekkel, 15 éve Waldorf iskolában tanítok. Fontosnak tartom, h minél közelebb hozzam hozzájuk a matematikát, esetleg a szépségeit is felfedezzék. Közös munkával sok minden lehetséges. Nem baj, ha sok kérdésed van, én türelmesen tudok rá válaszolni:) és segíteni.

Oktatás helyszíne

Otthon 19. kerület, Hunyadi u. 77/B

Online oktatást vállal.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Többváltozós függvények deriválása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Árvay Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Barátnőm ajánlotta Xéniát, mikor bukásra álltam matekból. Miután hozzá jártam hármasra sikerült feltornázni a jegyem. Az évek alatt voltam pár matek tanárnál, de ő volt az egyetlen, akihez tényleg szerettem járni, mindíg jó kedvvel jöttem ki az órákról. Mindent érthetően elmagyaráz, ha nem megy több módszerrel amíg meg nem értem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyik legjobb tanár akivel életembe találkoztam!

Diallo Diaraye értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az érettségim előtt 2 hónappal találtam rá Xéniára ezen az oldalon. A matek kettesért küzdöttem és neki köszönhetően végül négyes érettségit írtam. Nagyon szerettem az óráit. Ő volt az első olyan tanárom aki türelmesen akár többször is, különböző módszerekkel elmagyarázta, amit nem értettem. Szívesen gondolkodott az én fejemmel, ha arra volt szükségem. Mindig lassan és érthetően magyarázott, megtanította a számológép és függvénytábla megfelelő használatát is. Minden órámra külön készült és próbálta velem megszerettetni azt, amit 12 év alatt senkinek nem sikerült. Végül gazdasági egyetemre mentem :)

Malatinszki Evelin értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Xénia egy rendkívül türelmes és humoros, szuper matektanárom volt! Gyorsan haladtunk és 0 tudásról a 4-es matematika érettségiig vitt! Szuper, csak ajánlani tudom!

Györe Dorottya értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Xéniát túlzás nélkül mondhatom a legjobb matektanárnak akit valaha ismertem! Az órái kivétel nélkül mindig jó hangulatban teltek, néha még lelkitámogatást is kaptam tőle ha szükségem volt rà. Olyanokat sikerült megtanítania amit egy matektanáromnak sem. Kettes szinten kerültem hozzà, mire közös munkánk végéhez értünk egy 4-es matek érettsègivel kerültem ki a kezei közül! Nagyon hálás vagyok neki és mindenkinek csak ŐT ajánlom, ha egy végtelenül aranyos, türelmes és mindenpillanatban segítőkész és elérhető magán matek tanárt keres!:)

Horváth Dorina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A matek órák nagyon jó hangulatban teltek Xénia nagyon könnyen magyarázta az anyagot ezáltal jobban meg is értettem. Nem csak a matekban segített hanem minden másban. Hihetetlenül jófej, az óráira mindig szívesen mentem és onnan is mindig boldogan mentem el. Az évközbeni anyagra is felkészített és az érettségire ami nélküle nem sikerülhetett volna.

Szabados Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 tanéven keresztül segített felkészülni az érettségire, ami sokkal jobban sikerült, mint remélni mertem. Végtelenül segítőkész, rendkívül türelmes, felkészült és a legnehezebb tananyagot is jól érthetően mondja el. Életemben először mentem szívesen a matekórákra. Óriási motivációt adott, hogy minden helyes megoldásnak velem együtt örült. Minden órával nőtt az önbizalmam, a bátorításának köszönhetően. Szívből ajánlom Mindenkinek!