Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKUray M. János 83 Ft / 1 perc

Uray M. János matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Végzettség: ELTE Programtervező informatikus

Kor: 27 éves

Weboldal: http://ujminden.uw.hu/korrep.html

Bemutatkozás

Érettségi? Vizsgák? ZH-k? Házi feladatok? Segítek!

Segítek: érettségire, egyetemi vizsgákra, dolgozatokra, ZH-kra készülni; tananyagot értelmezni, megérteni; feladatokat megoldani, gyakorolni; házi feladatokban, beadandó feladatokban (nem csinálom meg senki helyett, csak segítek benne); illetve egyéb, matematikával kapcsolatos kérdésekben, problémákban.

Milyen témakörökben tudok segíteni? A matematika széles területein, így az érettségi teljes tananyagából (közép- és emelt szinten), illetve az egyetemi tananyag jeletős részéből is, mint például (de nem kizárólag): diszkrét matematika, lineáris algebra, analízis, numerikus analízis, valószínűségszámítás stb.

Helyszín: személyesen (nem online), Budapesten, azon belül leginkább a VI. kerületben (a Kodály Körönd környékén), vagy jó időben a Városligetben, illetve korlátozottan az ELTE Lágymányosi Campusán (vagy megbeszélés szerint egyéb helyen, lehetőleg a VI. kerület környékén).

Én egyébként egy ELTE-n végzett programtervező informatikus vagyok (mester szinten, kitüntetéses oklevéllel, 4,88-as átlaggal).

További információ: http://ujminden.uw.hu/korrep.html

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szabó Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 4
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Statisztikából készített fel a János, 0-ról hozta fel a tudásom, egészen egy 92,5 %-os megírt vizsgatesztig, mindössze 4 nap alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)