Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKUray M. János 83 Ft / 1 perc

Uray M. János matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem

Végzettség: ELTE Programtervező informatikus

Kor: 28 éves

Weboldal: http://ujminden.uw.hu/korrep

Bemutatkozás

Nem megy a matek? Nehéz a vizsga? Sok a képlet, és nem érted? Félsz, hogy megbuksz? Megbuktál, és nyakadon az utóvizsga? Reménytelennek tűnik? Gyere el, segítek!

Ha azt érzed az egyetemen, hogy ez neked túl magas, nem biztos, hogy veled van a baj: az egyetemi matek sokszor nehezen emészthető az átlagfogyasztó számára. Gyakran csak a matematikai precizitásra fektetnek hangsúlyt, arra viszont kevésbé, hogy szemléletes és érthető is legyen. Pedig gyakran viszonylag egyszerű igazságok rejlenek a képletek mögött.
Én viszont azt vallom, hogy hiába precíz, ha nem érthető. Amikor tanítok – mind az egyetemen, mind magánórákon –, mindig első számú törekvésem az emészthető tálalás, szemléletesen, példákkal, magyarázatokkal. Erre különösen adottak a feltételek magánórákon, ahol az egyéni igényekre maximálisan oda tudok figyelni (egyéni sebességgel haladunk, látom, mit nem értesz, közvetlenül tudsz kérdezni, nincs időkorlát úgy, mint az egyetemi órákon).
Nemcsak én mondom ezt. Nézd meg, miket írnak rólam mások itt lent, illetve MarkMyProfessor-on.

Ha tehát úgy érzed, segítségre van szükséged a vizsgaidőszakban, akkor írj, küldd el a problémás tananyagot, és – egy megbeszélt időpontban – érthetővé varázsolom neked! (Azért kérem el előre, hogy előzetesen lássam, miről van szó, és így minél testreszabottabban tudjak tanítani. Ha nincs meg a jegyzet, úgy is megoldható, de akkor kérlek, írd körül pontosan a témakört.)

Miért pont engem választanál? Mert már középiskolában és egyetemen is hozzám fordultak a többiek, ha nem értettek valamit matekból, vagy nem sikerült megcsinálni a házit. Mert ELTE-s oktatóként gyakorlatom van egyetemisták tanításában. Mert az ELTE-n szereztem programtervező informatikus diplomát (mester szinten, kitüntetéses oklevéllel, 4,88-as átlaggal), így a matematika széles területein tudok segíteni, például (de nem kizárólag): diszkrét matematikában, lineáris algebrában, analízisben, valószínűségszámításban stb.

Írj, hogy segíthessek!

Oktatás helyszíne: személyesen (nem online), Budapesten, azon belül elsősorban a VI. kerületben (a Kodály Körönd környékén).
Időpont: megbeszélés szerint, rugalmasan (akár hétvégén is).
További információ: http://ujminden.uw.hu/korrep

Oktatás helyszíne

Otthon 6. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Csekő Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 29
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Jánossal csoporttársak voltunk az egyetemen. Sokszor fordultam hozzá segítségért, mind felsőbb matematikában, mind programozásban tudott segíteni, tanítani. Nagyon lelkes, segítőkész és türelmes. Mindig megpróbált rávezetni a megoldásokra, hagyta, hogy egyedül oldjam meg végül a feladatot az ő segítségével persze. Így mindig volt sikerélmény amikor segített nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szabó Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 4
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Statisztikából készített fel a János, 0-ról hozta fel a tudásom, egészen egy 92,5 %-os megírt vizsgatesztig, mindössze 4 nap alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)