Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVarga Dávid 6000 Ft / 60 perc

Varga Dávid matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: ELTE matematika-fizika osztatlan tanárképzés

Foglalkozás: Tanár

Kor: 27 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/justdavenomore

Bemutatkozás

Lassan itt az érettségi a nyakadon? Jól jönne egy kis segítség? Elakadtál a tanulásban? Sajnos pótvizsgára kell készülnöd?Továbbtanulásra készülsz? Akkor keress bátran! :)

Közvetlen kapcsolattal, nyugodt légkörben segítek a matematika elsajátításában, szükség esetén az alapoktól. Igen, hisz eddigi tapasztalatom alapján a legnagyobb problémát az okozza az új ismeret elsajátításában, hogy a hozzá szükséges korábbi ismeretek hiányosak, vagy hibásan rögzültek. Óráimon a digitális eszközök is szerepet kapnak, mert a szemléltetésre nagy hangsúlyt fektetek.

Oktatás helyszíne

Otthon 16. kerület, Újszász utca 86
Házhoz megy 10., 14., 15., 16., 17. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Nagy Ferencné értékelése

Értékelés időpontja: 2017 március 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Tanárurat. Figyelmes,felkészült,korrekt,alkalmazkodó,nagyon szimpatikus.A felsös gyermekemet már kettő ève segíti és készíti föl a tantárgyakból.