Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVas Levente 5900 Ft / 60 perc

Vas Levente matektanár

Hol tanít: Veszprém

Kiket tanít: Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: közgazdász

Foglalkozás: magán matektanár

Kor: 48 éves

Bemutatkozás

Szeretnéd érteni a matekot? Mindezt jó hangulatban? Jó helyen jársz!
Felvételire, pótvizsgára vagy épp emelt érettségire készülsz? Keress bátran!
Egyéni tanrendes diák vagy épp magántanuló vagy? Kedvezményt adok!
Nyáron is szeretnél matekból fejlődni? Tartok órákat a szünetben is!

Bő 25 éve tanítok matematikát, és változatlanul szeretem az órákat, a diákokat és azt, hogy tudok segíteni nekik, nektek. Számomra a tanítás nem csak arról szól, hogy leadom vagy elmagyarázom az éppen szükséges tananyagot, hanem mindig megpróbálok egy kötetlen, barátságos légkört teremteni, ahol a tanulás legalább annyira élvezet, mint kötelesség. Örömmel tölt el, amikor tanítványaim továbbadják az elérhetőségemet osztálytársaiknak, ismerőseiknek.

Emelt szintű érettségi szintig bárkinek tudok segíteni, legyen szó éppen pótvizsgára, dolgozatra felkészítésről, szintre hozásról, vagy az alapok óhatatlan megerősítéséről, vagy akár csak egy-egy példa megértéséről. Főleg középiskolások és nyolcadik osztályosok (13-18 éves korú diákok) oktatásában van tapasztalatom. A tárgyi tudás és a logikus gondolkodás megteremtése, fejlesztése mellett az óráim fontos eleme a humor, vagy a pár perces lazítás, beszélgetés is.

A 2024-es új érettségi követelményeket is beépítettem az óráim anyagába, így nem kell aggódnod az új témakörök miatt sem.

Úgy gondolom, hogy közös munkán kívül nagy szerepe van az egyéni tanulásnak: a saját, otthoni munka szintén szerves része a tananyag elsajátításának, begyakorlásának. Igény szerint (és a közös munka célját figyelembe véve) adok házi feladatot, sokféle írott és elektronikus formában elérhető anyagom van.

Az órákat többnyire online tartom (így az ország bármely részéről tudok diákokat fogadni), de Veszprémben lehetőség van házhoz is jönni.

Óradíjam 5900 Ft/60 perc. Egy alkalom időtartama megbeszélés alapján rövidebb és hosszabb is lehet, tipikus még a 75 illetve a 90 perc is.

For non-Hungarian speakers we can have the lessons in English as well, in which I have 7 years of experience, including IB, SAT, and IGSCE exam preparation.

Keressenek, keressetek bizalommal! :)

Oktatás helyszíne

Otthon Veszprém, Cholnoky lakótelep
Otthon Veszprém

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat)
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.