Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVas Levente 4400 Ft / 90 perc

Vas Levente matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Érettségi/Felvételi

Telefon: 30-476-9672

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: közgazdász

Kor: 43 éves

Bemutatkozás

19 éves korom óta tanítok matematikát, és változatlanul szeretem az órákat, a diákokat és azt, hogy tudok segíteni nekik, nektek. Számomra a tanítás nem csak arról szól, hogy leadom vagy elmagyarázom az éppen szükséges tananyagot, hanem mindig megpróbálok egy kötetlen, barátságos légkört teremteni, ahol a tanulás legalább annyira élvezet, mint kötelesség. Örömmel tölt el, amikor tanítványaim továbbadják az elérhetőségemet osztálytársaiknak, ismerőseiknek.

Emelt szintű érettségi szintig bárkinek tudok segíteni, legyen szó éppen pótvizsgára, dolgozatra felkészítésről, szintre hozásról, vagy az alapok óhatatlan megerősítéséről, vagy akár csak egy-egy példa megértéséről. Főleg középiskolások és hetedik-nyolcadik osztályosok (13-18 éves korú diákok) oktatásában van tapasztalatom. A tárgyi tudás és a logikus gondolkodás megteremtése, fejlesztése mellett az órák fontos eleme a humor, vagy a pár perces lazítás, beszélgetés is.

Úgy gondolom, hogy közös munkán kívül nagy szerepe van az egyéni tanulásnak: a saját, otthoni munka szintén szerves része a tananyag elsajátításának, begyakorlásának. Igény szerint (és a közös munka célját figyelembe véve) adok házi feladatot, sokféle írott és elektronikus formában elérhető anyagom van.
Az órákat a 14. kerületben illetve a Belvárosban tartom, de megbeszélés szerint házhoz is tudok menni, továbbá van lehetőség online (skype-os, webkamerás) órákra is. Számomra az egyéni oktatás vált be leginkább, de tartottam már órákat tanulópárosoknak is. Hasonló szinten lévő diákoknál (főleg osztálytársaknál) érdemes kipróbálni ezt a lehetőséget is.

For non-Hungarian speakers we can have the lessons in English as well, in which I have 4 years of experience, including IB, SAT, and IGSCE exam preparation.

Az óradíj irányára: 3000 Ft/60 perc, 4400 Ft/90 perc, ami angol nyelv esetén vagy hosszabb utazásnál magasabb, gyakoribb óráknál alacsonyabb megbeszélés szerint.

Keressetek bizalommal!

Oktatás helyszíne

Otthon 4. kerület
Szabó Ervin könyvtár 9. kerület
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2800 Ft / 90 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat)
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.