Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVeres András 2000 Ft / 60 perc

Veres András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36202082882

Oktatási tapasztalat: 2 év

Foglalkozás: Gépészmérnök hallgató

Kor: 20 éves

Bemutatkozás

Harmadéves mérnökhallgató vagyok, 2 éves magántanári tapasztalattal. A megértés elősegítését célzó módszeremmel diákjaim eddig rendre sikereket értek el:) Ne habozz, hívj fel bátran!

Oktatás helyszíne

Fővárosi Szabó Ervin könyvtár 8. kerület, Budapest, Szabó Ervin tér 1, 1088
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 11. kerület, Budapest, Műegyetem rkp. 5, 1111

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1000 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 1000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Horváth Marcell értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sosem ment a matek, abszolút antitálentumnak voltam elkönyvelve. Viszont amikor tavasszal elkezdtem Andrishoz járni, ez megváltozott. Néhány hét közös tanulás után megírtam életem első ötös dolgozatát, s ezt további sikerek követték. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, könnyen megjegyezhető magyarázatokkal vannak színessé téve. Bátran ajánlom mindenkinek! :)

Kurucz Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy kedves barátnőm ajánlotta Andrist, mondván az Ő segítségével biztosan jobban fogom érteni a matematikát és az érettségim is meg lesz belőle,ami elég kétségesnek tűnt szeptember elején.. Azt kell, hogy mondjam ez teljes mértékben megvalósult! A matek mindig is a "mumusom" volt, de úgy gondolom Andris egy kicsit mégis meg tudta velem szerettetni. Az órák remek hangulatban teltek, a feladatokat részletesen átbeszéltük, újra megoldottuk őket. Ha valamit nem értettem újra és újra elmagyarázta nekem, mindig valahogy másképpen, hátha sikerül megértenem. A végére mindig összeállt a kép(let) a fejemben vagy ha nem akkor a következő órán újra elővettük és mindaddig magyarázta amíg még nem értettem. Rendszeresen készített nekem olyan összefoglaló táblázatokat, melyeket nem csak meg is tudtam érteni, de remekül sikerült használom is bizonyos típusú feladatoknál. A legeslegjobb matek tanárom volt, szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, aki gyakran elvész a matematika világában,mert bizony velem is nem egyszer fordult elő ilyen. :D ,,Ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy tanulni tud." -I.N.E András úgy tanít, ahogyan egy gyerek tanulni tud. :)