Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVeres András 8000 Ft / 60 perc

Veres András matektanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Foglalkozás: Gépészmérnök hallgató

Kor: 25 éves

Bemutatkozás

Gépészmérnök vagyok, 5 éves magántanári tapasztalattal. A megértés elősegítését célzó módszeremmel diákjaim eddig rendre sikereket értek el:) Ne habozz, hívj fel bátran!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Németh Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 20
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nekem a matematika sosem ment könnyen és nem is értettem mindaddig, amig Andris el nem kezdett velem foglalkozni. Az órái után mindig úgy éreztem, hogy a matek nem is olyan nehéz, és mostanra már szeretem mint tantárgyat. Andris mindig fel tudott késziteni a dolgozatokra, amik persze jól sikerültek. Nagyon sokat köszönhetek neki a tantárggyal kapcsolatban, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

Horváth Marcell értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sosem ment a matek, abszolút antitálentumnak voltam elkönyvelve. Viszont amikor tavasszal elkezdtem Andrishoz járni, ez megváltozott. Néhány hét közös tanulás után megírtam életem első ötös dolgozatát, s ezt további sikerek követték. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, könnyen megjegyezhető magyarázatokkal vannak színessé téve. Bátran ajánlom mindenkinek! :)

Kurucz Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy kedves barátnőm ajánlotta Andrist, mondván az Ő segítségével biztosan jobban fogom érteni a matematikát és az érettségim is meg lesz belőle,ami elég kétségesnek tűnt szeptember elején.. Azt kell, hogy mondjam ez teljes mértékben megvalósult! A matek mindig is a "mumusom" volt, de úgy gondolom Andris egy kicsit mégis meg tudta velem szerettetni. Az órák remek hangulatban teltek, a feladatokat részletesen átbeszéltük, újra megoldottuk őket. Ha valamit nem értettem újra és újra elmagyarázta nekem, mindig valahogy másképpen, hátha sikerül megértenem. A végére mindig összeállt a kép(let) a fejemben vagy ha nem akkor a következő órán újra elővettük és mindaddig magyarázta amíg még nem értettem. Rendszeresen készített nekem olyan összefoglaló táblázatokat, melyeket nem csak meg is tudtam érteni, de remekül sikerült használom is bizonyos típusú feladatoknál. A legeslegjobb matek tanárom volt, szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, aki gyakran elvész a matematika világában,mert bizony velem is nem egyszer fordult elő ilyen. :D ,,Ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy tanulni tud." -I.N.E András úgy tanít, ahogyan egy gyerek tanulni tud. :)