Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVörös Zoltán János 4000 Ft / 60 perc

Vörös Zoltán János matektanár

Hol tanít: Debrecen

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Vegyész MSc

Kor: 27 éves

Weboldal: http://matematikaerthetoen.hu/

Bemutatkozás

5 éve foglalkozom magántanítással matematikából és kémiából. Vegyész MSc végzettségem van, jelenleg a Debreceni Egyetemen vagyok PhD hallgató a Kémia Tudományok Doktori Iskolában. Kezdetben főleg BSc hallgatókat korrepetáltam kémiás tárgyakból (szerves és szervetlen kémia, fizikai kémia, analitika), később azonban jelentősen bővült a profilom, így jelenleg tanítványaim kb. 80 %-a matekot tanul nálam, és korosztály szerint középiskolások, egyetemisták sőt általános iskolások is képviseltetik magukat. Tanítási módszerem lényege, hogy a magolás helyett a fogalmi szintű megértés majd az alapján a logikus felépítés híve vagyok; ezzel a szemlélettel viszem keresztül minden tanítványomat az akadályokon. A matematika esetében hangsúlyt helyezek arra is, hogy amennyiben az idő engedi, minél több tételt bizonyítsunk, mivel ez meglátásom és tanítási tapasztalataim szerint is a jobb megértést segíti, a közoktatás keretein belül pedig nem sok helyen van rá lehetőség. Emellett, ha tényleg csak a gyors túlélés az elsődleges cél, akkor lehetőséget biztosítok a fogalmak hétköznapi példákon keresztül, józan paraszti ésszel való megértésére, és a minél több példán való hatékony begyakorlásra. Az elmúlt tanév ismét megmutatta, hogy a módszer eredményes, ugyanis azok a tanítványaim, akiket matematikából illetve fizikából készítettem az érettségire, mind sikerrel teljesítették a vizsgákat; hasonlóképpen jártak azok, akiket valamilyen egyetemi vizsgára vagy évközi dolgozatra készítettem matekos, kémiás tárgyakból vagy fizikából. Ha bővebben érdekel a tanítási módszerem, akkor ízelítőnek néhány videó:
https://www.youtube.com/watch?v=wXRoKvHlEUs
https://www.youtube.com/watch?v=WEXM7bMy2Mk
https://www.youtube.com/watch?v=-whxnVheGcs
Ha bármi problémád van matekkal, fizikai kémiával illetve egyéb fent felsorolt tárggyal, vagy egyszerűen csak többre vágysz, megalapozottabb tudást szeretnél mint amit a tömegoktatás biztosítani tud, akkor várlak szeretettel, és előre is eredményes munkát kívánok :)

Oktatás helyszíne

Egyetem Főépület, Kémia Épület Debrecen, 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
Házhoz megy Egész Debrecen

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Függvénysorozatok, függvénysorok, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Halmazelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex számok, Koordináta geometria, Lineáris algebra, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Lineáris algebra - Lineáris leképezések, Lineáris algebra - Lineáris terek, Vektorterek, Lineáris algebra - Mátrixok, determinánsok, Logika, Sorok, Sorozatok, Statisztika, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása, Topológia, Valószínűségszámítás, Vektoranalízis, Vektorok
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.