Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZétényi András 2000 Ft / 45 perc

Zétényi András matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: +36202726140

Oktatási tapasztalat: 0-11 hónap

Végzettség: Egyetemista

Foglalkozás: Egyetemista

Kor: 23 éves

Bemutatkozás

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója vagyok. Idén érettségizők felkészítését vállalom matematikából, könnyed, ugyanakkor hatékony tanórák keretében. Az órák lebonyolíthatóak a Szabó Ervin Könyvtárban, vagy egyéb helyszínen megbeszélés szerint.

Oktatás helyszíne

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 8. kerület, 1088 Budapest Szabó Ervin tér 1.

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.