Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZink Ruben 5500 Ft / 55 perc

Zink Ruben matektanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Érettségi

Foglalkozás: Egyetemista

Kor: 21 éves

Bemutatkozás

21 éves vagyok, ezért sokkal könnyebben szót tudok érteni a diákokkal, mint az idősebb tanárok. Már évek óta tanítom, korrepetálom diákjamait, korábban osztálytársaimat, barátaimat, mindig kiemelkedő sikerrel. Jelenleg peidg több középiskolást két általános iskolás diákot és 1 egyetemistát tanítok. Volt olyan hogy egyik osztálytársam azt mondta "nem is értem, a tanár miért nem ilyen egyszerűen mondja".
Emelt szinten érettségiztem, 98%-os eredménnyel. Jelenleg BME mérnökinformatikus szakát végzem, eddig kitűnő eredménnyel. Akár általános iskolai, akár középiskolai tananyaggal vannak hiányosságaid, akár érettségire vagy felvételire szeretnél felkészülni, tudok segíteni. Tanítottam és tanítok is általános iskolás gyerekeket is, velük is mindig sikerül megtalálni a közös hangot.
Online tanítok, akár hétvégen is, rugalmasan, személyre szabott órákkal. Ha szükséges, bónusz feladatokat adok és tanórán kívüli időben is segítek, ha van kérdés.
Egyetemi anyagokat is tanítok, (pl.: Analízis, lineáris algebra, számítástudomány, BSZ1 BSZ2 tárgyak) ezeket 10000Ft/óra áron.
Az óra folyamán megmutatom a megoldás elvét, amivel utána te magad fogod megoldani a feladatokat és segítek ha megakadsz, illetve együtt átgyakoroljuk a feladatokat, megoldunk mintapéldákat. Érettségi felkészülés esetén sok típusfeladatot oldunk majd meg, így élesben tuti jól fog majd menni. Gyakoroljuk a számológép és függvénytábla használatot is, ahol vannak hiányosságok, mert ezt az iskolában néha elhanyagolják.
Szerintem a matematika könnyen tanulható, ha megvan az elhatározás és egy kis szorgalom.
Hívj, vagy írj bizalommal. Az órákat online discordon, Zoomon, Messengeren, Teams-en vagy Skype-on tartom igény szerint. A feladatokat egy whiteboard felületen tartom Wacom tábla segítségével, így minden jól olvasható, és könnyű a közös feladatmegoldás. Ha szükséges páros oktatást is vállalok, kedvezménnyel, amennyiben ugyanazt a tananyagot tanuljátok.

Nekem a matematika a kedvencem, de mindig láttam, hogy van olyan aki nem szereti, nehezére esik és örömömre szolgál, mikor ebben tudok segíteni és a matematika szépségét megmutathatom.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 55 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Differenciálegyenletek (parciális), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Fourier sorok, Fourier transzformáció, Gráfelmélet, Hatványsorok, Taylor sorok, Komplex számok, Koordináta geometria, Sorok, Sorozatok, Számelmélet, Számítástudomány, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás), Többváltozós függvények deriválása, Többváltozós függvények határértéke, folytonossága, Többváltozós függvények integrálása, Többváltozós függvények szélsőértékének meghatározása
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Baka Csanád értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 23
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Vizsgára teljesen felkészített, nagyon jól magyaráz, és tényleg a diákok nyelvén beszél, ajánlom minden diáknak!

Kiss János értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az általános iskolás fiamnak tartott órákat és egészen megváltoztatta a hozzáállását a matematikához. Sose ment jól nekünk a matek. Voltunk már több tanárnál is, ez elött senki se tudta elég jól elmagyarázni az anyagot úgy, hogy érdekelje is a gyereket. Ő viszont egészen új szempontól magyarázza el az anyagot és nagyon türelmes, tanórákon kívül is foglalkozik a gyerekkel, házikat ad. A fiam jegyei azóta sokkal jobbak és már egészen szeret különórákra járni. Nagyon köszönjük a sok segítséget!