Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZink Ruben 5000 Ft / 45 perc

Zink Ruben matektanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 2 év

Végzettség: Érettségi

Foglalkozás: Egyetemista

Kor: 19 éves

Bemutatkozás

19 éves vagyok, ezért sokkal könnyebben szót tudok érteni a diákokkal, mint az idősebb tanárok. Már évek óta korrepetálom osztálytársaimat, barátaimat, mindig kiemelkedő sikerrel. Volt olyan hogy egyik osztálytársam azt mondta "nem is értem, a tanár miért nem ilyen egyszerűen mondja".
Emelt szinten érettségiztem, 98%-os eredménnyel. Akár általános iskolai, akár középiskolai tananyaggal vannak hiányosságaid, akár érettségire vagy felvételire szeretnél felkészülni, tudok segíteni. Tanítottam és tanítok is általános iskolás gyerekeket is, velük is mindig sikerül megtalálni a közös hangot. Az eddigi legfiatalabb diákom 6-os volt, de akár ennél fiatalabb diákokat is szívesen vállalok.
Online tanítok, akár hétvégen is, rugalmasan, személyre szabott órákkal. Ha szükséges, adok bónusz feladatokat adok és tanórán kívüli időben is segítek, ha van kérdés.
Az óra folyamán megmutatom a megoldás elvét, amivel utána te magad fogod megoldani a feladatokat és segítek ha megakadsz, illetve együtt átgyakoroljuk a feladatokat. Érettségi felkészülés esetén sok típusfeladatot oldunk majd meg, így az élesen tuti jól fog majd menni. Gyakoroljuk a számológép és függvénytábla használatot is, ahol vannak hiányosságok, mert ezt az iskolában néha elhanyagolják.

Hívj, vagy írj bizalommal. Az órákat online discordon, Zoomon, Messengeren vagy Skype-on tartom igény szerint. Ha szükséges páros oktatást is vállalok, amennyiben ugyanazt a tananyagot tanuljátok.

Nekem a matematika a kedvencem, de mindig láttam, hogy van olyan aki nem szereti, nehezére esik és örömömre szolgál, mikor ebben tudok segíteni és a matematika szépségét megmutathatom.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kiss János értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az általános iskolás fiamnak tartott órákat és egészen megváltoztatta a hozzáállását a matematikához. Sose ment jól nekünk a matek. Voltunk már több tanárnál is, ez elött senki se tudta elég jól elmagyarázni az anyagot úgy, hogy érdekelje is a gyereket. Ő viszont egészen új szempontól magyarázza el az anyagot és nagyon türelmes, tanórákon kívül is foglalkozik a gyerekkel, házikat ad. A fiam jegyei azóta sokkal jobbak és már egészen szeret különórákra járni. Nagyon köszönjük a sok segítséget!