Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetési feltételek és adatvédelmi szabályok

Regisztrációjával a hirdetést feladó (továbbiakban Hirdető) elfogadja az oldal üzemeltetője (továbbiakban Szolgáltató) által meghatározott alábbi hirdetési feltételeket és adatvédelmi szabályokat:

Hirdetési feltételek

Szolgáltató feladata, hogy Hirdető hirdetéseinek megjelenést biztosítson a Tanárok Oldalcsoport oldalain abból a célból, hogy Hirdető hirdetéseiben foglalt szolgáltatásokat harmadik személy, vagy személyek (továbbiakban Látogatók) igénybe vehessék.

Szolgáltató nem vállal kárfelelősséget a Tanárok Oldalcsoport oldalai segítségével igénybevett szolgáltatás következtében fellépő semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, történjen az a Hirdető, vagy a Látogató oldalán.

A hirdetésben megjelent adatok valódiságáért a Hirdető felel.

Hirdető a hirdetés elhelyezésével hozzájárul ahhoz, hogy részére a Szolgáltató a szolgáltatással kapcsolatos hírlevelet küldjön.

A hírlevélről leiratkozni a Szolgáltatónak küldött elektronikus levéllel lehet.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a hirdetési feltételeknek nem megfelelő, illetve a hatályos magyar jogszabályokba vagy jó erkölcsbe ütköző hirdetéseket módosítsa, illetve szüneteltesse. Erről a Hirdetőnek értesítést küld.

A Hirdetési feltételek módosulhatnak, melyről Szolgáltató a Hirdetőnek értesítést küld. A Szabályzat el nem olvasása nem mentesít annak betartása alól.

Adatvédelmi szabályok

A Tanárok Oldalcsoport oldalaira való regisztráció önkéntes, melynek során a Szolgáltató a Hirdetőtől személyes adatokat kér. Az adatokat a Szolgáltató a számítógépes rendszerében eltárolja. A regisztrációval Hirdető hozzájárul adatai kezeléséhez. Az adatok kezelését kizárólag Szolgáltató végzi.

Szolgáltató a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a Hirdetők által választott szolgáltatás céljából, azok hozzájárulásának megfelelően használja.

Szolgáltató garantálja, hogy a Hirdetők és Látogatók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényre.

Szolgáltató a Hirdető regisztrációja során a regisztrációs lapon publikálásra megjelölt adatokat a Tanárok Oldalcsoport oldalain nyilvánosságra hozza abból a célból, hogy segítse Hirdető szolgáltatásának népszerűsítését. Szolgáltató egyéb adatokat nem hoz nyilvánosságra, azok harmadik fél számára nem hozzáférhetők, kivéve, ha arra hatóság kötelezi. A megadott személyes és egyéb adatok, valamint az igényelt szolgáltatások bármikor módosíthatók, külön-külön és egyben is törölhetők. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Hirdetőktől és Látogatóktól gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy adatvédelmi szabályait egyoldalúan módosítsa, erről a Hirdetőket előzetesen tájékoztatja.