Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért hirdessen a matektanárok.hu oldalon?

A matektanárok.hu azzal a céllal jött létre, hogy segítsen egymásra találni a matematika magántanároknak és a matematikát tanuló diákoknak. Site-unk ez egyetlen magyar nyelvű oldal, amely kizárólag matematika tanárok közvetítésével foglalkozik.

Miért érdemes a Matektanárok oldalon feladnia hirdetését?

  • a matektanárok.hu az egyik legnagyobb látogatottságú matematika magántanár hirdetéseket tartalmazó oldal. Az interneten matektanárt keresők általában valamelyik keresőbe, például a google-be beírnak valamilyen jellemző szóösszetételt, például matektanár, matematika tanár Budapest, matek korrepetálás. Ön is bármikor ellenőrizheti, hogy ezekre, vagy az ön által kitalált egyéb keresésekre oldalunk általában az első pozíciók egyikén jelenik meg. Emiatt a neten matektanárt keresők nagy része használja oldalunkat.
  • Mivel ez az oldal kizárólag matematika tanítással foglalkozik, a hirdetést olyan formában adhatja fel, ami a lehető legjobban megfelel a tantárgy speciális igényeinek.
  • Rendszerünk segít önnek a minél hatékonyabb hirdetés elkészítésében, a kereső szűrési lehetőségei pedig pontosan megfeleltethetők a matematika tanárt keresők legfontosabb igényeinek. Vagyis ön is, és a Matektanárok oldalon kereső diákok is időt spórolnak meg, hiszen olyan részletes információkhoz juthatnak szolgáltatásáról, hogy jó eséllyel azok lépnek önnel kapcsolatba, akiket valóban tanítani is fog. Személyes adatain túl azt is részletesen beállíthatja, hogy milyen témaköröket, hol, kiket, és mennyiért oktat.
  • Diákjai értékelhetik önt, a pozitív értékelések révén pedig nő az esélye annak hogy az oldalunkon keresők önt választják.
  • A feladott hirdetést a Matektanárok rendszerébe belépve bármikor módosíthatja. Kérhet kiemelést, előrehelyezést, illetve érvényességi idő hosszabbítást. Ha éppen nincs szüksége új tanítványokra, szüneteltetheti is hirdetését (ez nem eredményezi a hirdetési határidő meghosszabbítását.). Reagálhat a diákok értékeléseire, feltölthet oktatási anyagokat, vagy a matematika korrepetáláshoz hasznos, a tanuláshoz kapcsolódó linkeket.
  • Oldalunk a matematika tanárt keresők számára könnyen kezelhető, jól áttekinthető, a hirdetések különböző paraméterek alapján szűrhetők.
  • Ügyfélszolgálatunk munkanapokon néhány, de legkésőbb 24 órán belül válaszol az oldallal kapcsolatos kérdéseire.

Tájékoztató a matektanárok oldal működéséről

Az oldal matematika tanárok hirdetéseit jelenteti meg. A hirdetési listát többféle keresési szűrő segítségével szűkíthetik a matek korrepetálást kereső diákok. Minél előrébb helyezkedik el egy hirdetés a listában, annál jobb eséllyel kelti fel a matematika tanárt keresők figyelmét.

Matematika tanár és szeretne nálunk hirdetni?

Háromféle hirdetési módból választhat, top kiemelt, sor kiemelt, illetve normál:

1. Top kiemelt hirdetés desktopon a fejléc alatt jobbra, mobilon rögtön a fejléc alatt középen: legfeljebb 3 ilyen hirdetés jelenik meg 3 másodpercenként váltva egymást. Párhuzamosan a normál listában is látható marad a hirdetés. Ezek a hirdetések minden látogató számára megjelennek, akik megvárják, míg betöltődik az oldal, mielőtt lejjebb görgetnének. A kisebb hely miatt ezek a hirdetések kissé tömörebb formában tartalmazzák azokat az információkat, mint a többi hirdetéstípus.

2. Sor kiemelt hirdetés a top kiemeltek alatt, a normál lista felett: ebből maximum 10 db lehet. A kiemelt hirdetések egymáshoz képest minden egyes listázásnál véletlenszerű sorrendben jelennek meg. Kiemelése lejárta után a hirdetés a normál lista első pozíciójába kerül, amennyiben regisztrációjakor emelte ki. Ha később, a normál listából kérte kiemelését, akkor abba a pozícióba kerül vissza, ahol azelőtt volt.

Ha kiemelt hirdetést szeretne feladni, akkor a kiemelést a normál hirdetési díjon felül kérjük fizetni. Mindkétfajta kiemelt hirdetések véletlenszerű sorrendben jelennek meg egymáshoz képest, mely minden alkalommal változik, amikor a találati lista megjelenik.

3. Normál hirdetés a kiemelt hirdetések alatt: ha nem emeli ki hirdetését, akkor az a normál lista elején jelenik meg. Minden új hirdetés egyel lejjebb tolja a korábbiakat. Emiatt a normál hirdetések idővel egyre hátrébb kerülnek.

Amennyiben normál hirdetése hátrébb csúszott a hirdetési listában és szeretné, hogy előrekerüljön, bármikor kérheti előrehelyezését.

Regisztrációja után küldünk önnek egy e-mailt a fizetéssel kapcsolatos információkról. Rendszerünkben bankszámlánkra való átutalással, bankkártyával, e-pénzzel, vagy személyes befizetéssel tud fizetni. A szolgáltatási díj(ak) beérkezését követően hirdetését 24 órán belül megjelentetjük.

Miután véglegesítette regisztrációját, felhasználó nevével és jelszavával bármikor beléphet Személyes oldalára, ahol menedzselheti hirdetését. Bármikor módosíthatja adatait, de itt tudja kérvényezni hirdetése meghosszabbítását, kiemelését, vagy előrehelyezését is. Amennyiben hirdetését annak lejárta előtt, vagy után meghosszabbítja, a hirdetést előrehelyezzük a listában.

A diák értékelést írhat a matek korrepetálást tartó tanárról

Diákjai értékelhetik, véleményezhetik munkáját. Az értékelés hitelességét nevük és e-mail címük megadása biztosítja. Buzdítsa a tanulókat az értékelésre, hiszen a pozitív értékelések révén az oldalon kereső új diákok nagyobb eséllyel választják önt.

A matektanárok.hu a Tanárok Oldalcsoport tagja. A tagok mindegyike egy adott tantárgyat oktató magántanárok hirdetéseivel foglalkozik. Ha a matematika korrepetálás mellett egyéb tantárgyakat is tanít, az azokra vonatkozó hirdetéseit további díj nélkül jelentetheti meg a csoport oldalain.

A Matektanárok oldal társoldalai:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Hogyan adhat fel hirdetést a matektanárok.hu társlapjain?

Menjen az adott oldalra, a regisztrációkor megadott felhasználónevével / jelszavával lépjen be és a Hirdetés szerkesztése menüpontra kattintva készítse el új hirdetését. Mentést követően a hirdetés azonnal megjelenik, és ugyanakkor fog lejárni, mint a már korábban feladottak. Az így feladott hirdetéseinek linkjei minden egyéb hirdetésében megjelennek, így a diákok láthatják, hogy a matematika mellett milyen más tantárgyakat oktat, és meg is tekinthetik azokat egy kattintással. Hirdetései hosszabbítását bármelyik tantárgy Személyes oldalán kezdeményezheti és a hirdetési díj a összes hirdetése hosszabbítására vonatkozik. Fontos: az egyes tantárgyak különböző oldalakon, különböző találati listákban jelennek meg, a hirdetések kiemelését és előrehelyezését ezért tantárgyanként kell végezni és fizetni.

 

Szolgáltatások

Figyelem! Szolgáltatásunk után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, egyéni vállalkozók, vagy cégek számára sajnos nem. Kérjük, csak akkor töltse ki a jelentkezési lapot, ha önnek megfelelő, hogy magánszemélyként fog számlát kapni és magánszámlájáról fizeti a szolgáltatási díjat.

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   4190 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   7590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra 10490 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra 16790 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 25990 Ft
Sor kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 1 hónapra   8990 Ft
Top kiemelés
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 1 hónapra   8990 Ft
Hirdetés előrehelyezés
Hirdetés előrehelyezése az első normál pozícióba   2890 Ft

Amennyiben sor kiemelést, vagy top kiemelést is választ, hirdetése az oldal tetején a kiemelt hirdetések között jelenik majd meg az ön által választott időtartamra. Pontosabb leírást fent a „Tájékoztató a matektanarok.hu oldal működéséről”, vagy lent az „Előfizetés fajtája„ részben találhat.

Ha nem kéri hirdetése kiemelését, akkor aktiváláskor az a normál találati lista első helyén fog megjelenni, közvetlenül a kiemelt hirdetések alatt.

Előrehelyezést akkor érdemes kérnie, amikor hirdetése a később megjelenő hirdetések miatt már hátrébb került a normál listában.

Lejárat előtt, vagy után is bármikor kérvényezheti hirdetése hosszabbítását. Hosszabbításkor előre is helyezzük azt a találati listában, tehát a hosszabbítási díj egy hirdetés előrehelyezést is tartalmaz.

Szolgáltatásaink díjait akár bankszámlánkra utalással, akár bankkártyával, akár személyes befizetéssel, vagy e-pénzzel is kiegyenlítheti.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok


Óradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/fő

Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Sor kiemelés

 

Sajnos jelenleg nem tud sor kiemelést kérvényezni, mert mind a 10 sor kiemelt pozíció foglalt.
Legközelebb a következő időpontban kérvényezheti hirdetése sor kiemelését:
2024-06-22 11:15

Top kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.