Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért hirdess a matektanárok.hu oldalon?

A matektanárok.hu azzal a céllal jött létre, hogy segítsen egymásra találni a matematika magántanároknak és a matematikát tanuló diákoknak. Site-unk ez egyetlen magyar nyelvű oldal, amely kizárólag matematika tanárok közvetítésével foglalkozik.

Miért érdemes a Matektanárok oldalon feladnod hirdetésedet?

  • a matektanárok.hu az egyik legnagyobb látogatottságú matematika magántanár hirdetéseket tartalmazó oldal. Az interneten matektanárt keresők általában valamelyik keresőbe, például a google-be beírnak valamilyen jellemző szóösszetételt, például matektanár, matematika tanár Budapest, matek korrepetálás. Magad is bármikor ellenőrizheted, hogy ezekre, vagy általad kitalált egyéb keresésekre oldalunk általában a legjobb pozíciók egyikén jelenik meg. Emiatt a neten matektanárt keresők nagy része használja oldalunkat.
  • Mivel ez az oldal kizárólag matematika tanítással foglalkozik, a hirdetést olyan formában adhatod fel, ami a lehető legjobban megfelel a tantárgy speciális igényeinek.
  • Rendszerünk segít téged a minél hatékonyabb hirdetés elkészítésében, a kereső szűrési lehetőségei pedig pontosan megfeleltethetők a matematika tanárt keresők legfontosabb igényeinek. Vagyis Te is, és a Matektanárok oldalon kereső diákok is időt spórolnak meg, hiszen olyan részletes információkhoz juthatnak szolgáltatásodról, hogy jó eséllyel azok lépnek veled kapcsolatba, akiket valóban tanítani is fogsz. Személyes adataidon túl azt is részletesen beállíthatod, hogy milyen témaköröket, hol, kiket, és mennyiért oktatsz.
  • Diákjaid értékelhetnek téged, a pozitív értékelések révén pedig nő az esélye annak hogy az oldalunkon keresők téged választanak.
  • A feladott hirdetést a Matektanárok rendszerébe belépve bármikor módosíthatod. Kérhetsz kiemelést, előrehelyezést, illetve érvényességi idő hosszabbítást. Ha éppen nincs szükséged új tanítványokra, szüneteltetheted is hirdetésedet (ez nem eredményezi a hirdetési határidő meghosszabbítását.). Reagálhatsz a diákok értékeléseire, feltölthetsz oktatási anyagokat, vagy a matematika korrepetáláshoz hasznos, a tanuláshoz kapcsolódó linkeket.
  • Oldalunk a matematika tanárt keresők számára könnyen kezelhető, jól áttekinthető, a hirdetések különböző paraméterek alapján szűrhetők.
  • Ügyfélszolgálatunk munkanapokon néhány, de legkésőbb 24 órán belül válaszol az oldallal kapcsolatos kérdéseidre.

Tájékoztató a matektanárok oldal működéséről

Az oldal matematika tanárok hirdetéseit jelenteti meg. A hirdetési listát többféle keresési szűrő segítségével szűkíthetik a matek korrepetálást kereső diákok. Minél előrébb helyezkedik el egy hirdetés a listában, annál jobb eséllyel kelti fel a matematika tanárt keresők figyelmét.

Matematika tanár vagy, és szeretnél nálunk hirdetni?

Kétféle hirdetési módból választhatsz, kiemelt, illetve normál:

1.      Kiemelt hirdetés a találati lista elején, a legjobb helyeken: ebből maximum 10 db lehet. A kiemelt hirdetések egymáshoz képest minden egyes listázásnál véletlenszerű sorrendben jelennek meg. Ha kiemelt hirdetést szeretnél feladni, akkor a kiemelést a normál hirdetési díjon felül kérjük fizetni. Kiemelésed lejárta után a hirdetés a normál lista első pozíciójába kerül, amennyiben regisztrációdkor emelted ki. Ha később, a normál listából kérted kiemelését, akkor abba a pozícióba kerül vissza, ahol azelőtt volt.

2.      Normál hirdetés a kiemelt hirdetések alatt: ha nem emeled ki hirdetésedet, akkor az a normál lista elején jelenik meg. Minden új hirdetés egyel lejjebb tolja a korábbiakat. Emiatt a normál hirdetések idővel egyre hátrébb kerülnek.

Amennyiben normál hirdetésed hátrébb csúszott a hirdetési listában és szeretnéd, hogy előrekerüljön, bármikor kérheted előrehelyezését.

Regisztrációd után küldünk neked egy e-mailt a fizetéssel kapcsolatos információkról. Rendszerünkben bankszámlánkra való átutalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel tudsz fizetni. A szolgáltatási díj(ak) beérkezését követően hirdetésedet 24 órán belül megjelentetjük.

Miután véglegesítetted regisztrációdat, felhasználó neveddel és jelszavaddal bármikor beléphetsz Személyes oldaladra, ahol menedzselheted hirdetésedet. Bármikor módosíthatod adataidat, de itt tudod kérvényezni hirdetésed meghosszabbítását, kiemelését, vagy előrehelyezését is. Amennyiben hirdetésedet annak lejárta előtt, vagy után meghosszabbítod, a hirdetést előrehelyezzük a listában.

A diák értékelést írhat a matek korrepetálást tartó tanárról

Diákjaid értékelhetik, véleményezhetik munkádat. Az értékelés hitelességét nevük és e-mail címük megadása biztosítja. Buzdítsd a tanulókat az értékelésre, hiszen a pozitív értékelések révén az oldalon kereső új diákok nagyobb eséllyel választanak téged.

A matektanárok.hu a Tanárok Oldalcsoport tagja. A tagok mindegyike egy adott tantárgyat oktató magántanárok hirdetéseivel foglalkozik. Ha a matematika korrepetálás mellett egyéb tantárgyakat is tanítasz, az azokra vonatkozó hirdetéseidet további díj nélkül jelentetheted meg a csoport oldalain.

A Matektanárok oldal társoldalai:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Hogyan adhatsz fel hirdetést a matektanárok.hu társlapjain?

Menj az adott oldalra, a regisztrációkor megadott felhasználóneveddel / jelszavaddal lépj be, és a Hirdetés szerkesztése menüpontra kattintva készítsd el új hirdetésedet. Mentést követően a hirdetés azonnal megjelenik, és ugyanakkor fog lejárni, mint a már korábban feladottak. Az így feladott hirdetéseid linkjei minden egyéb hirdetésedben megjelennek, így a diákok láthatják, hogy a matematika mellett milyen más tantárgyakat oktatsz, és meg is tekinthetik azokat egy kattintással. Hirdetéseid hosszabbítását bármelyik tantárgy Személyes oldalán kezdeményezheted és a hirdetési díj a összes hirdetésed hosszabbítására vonatkozik. Fontos: az egyes tantárgyak különböző oldalakon, különböző találati listákban jelennek meg, a hirdetések kiemelését és előrehelyezését ezért tantárgyanként kell végezni és fizetni.

 

Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   1990 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   3590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   4990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   7990 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 12490 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 1 hétre   1490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 2 hétre   2490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 3 hétre   3290 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 1 hónapra   3990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1390 Ft

Amennyiben kiemelést is választasz, hirdetésed az oldal tetején a kiemelt hirdetések között jelenik majd meg az általad választott időtartamra. A kiemelt hirdetések véletlenszerű sorrendben jelennek meg egymáshoz képest, mely minden alkalommal változik, amikor a találati lista megjelenik.

Ha nem kéred hirdetésed kiemelését, akkor aktiváláskor a normál találati lista első helyén fog megjelenni, közvetlenül a kiemelt hirdetések alatt.

Előrehelyezést akkor érdemes kérned, amikor hirdetésed a később megjelenő hirdetések miatt már hátrébb került a normál listában.

Lejárat előtt, vagy után is bármikor kérvényezheted hirdetésed hosszabbítását. Hosszabbításkor előre is helyezzük azt a találati listában, tehát a hosszabbítási díj egy hirdetés előrehelyezést is tartalmaz.

Szolgáltatásaink díjait akár bankszámlánkra utalással, akár bankkártyával, akár személyes befizetéssel is kiegyenlítheted.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvasd el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg a hirdetésedben. A többi mező - amennyiben kitöltöd őket - igen.

Személyes adatok


Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye

Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok


Óradíj 1 főnek: Ft / perc
Óradíj 2 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 3 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 4 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 5 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 6 főtől : Ft / perc / fő

Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy add meg azt a címet, melyre szeretnéd, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.Egyéb

Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy jelzed, hol találkoztál az oldallal.
Ha észrevételed, kérésed van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzésed az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezd. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk neked hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségedre lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudd igénybe venni. Ne ijedj meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk neked, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.