Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsízi Gábor 4800 Ft / 90 perc

Csízi Gábor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 20/282-52-37

Bemutatkozás

A matek különóra után jókedvűen mész haza, és csillogó szemekkel újságolod otthon, hogy végre érted azt, amit szerettél volna megérteni, és meg tudtál oldani olyan feladatokat, melyeket korábban nem sikerült. Mit szólnál hozzá?

Miért érdemes még engem választani?
- A tanulás során a jelenlegi tudásodnak megfelelő szintről indulunk, és az azzal járó sikerélmények után térünk rá az annál komolyabb, nehezebb feladatokra. Ha a korábbi (akár évekkel ezelőtti) tananyagokból vannak hiányosságaid, természetesen azokat is átnézzük.
- A feladatok megoldásainak elvét mutatom meg, mellyel utána az összes többi ilyen típusú feladatot meg tudod majd oldani. Rengeteg tipikus példafeladatot nézünk, és oldasz majd meg, melyet az iskolában és az érettségin is gyakran kérdeznek.
- Házi feladatokat is adok, melyek nélkülözhetetlenek a fejlődés és a továbbhaladás szempontjából (de kizárólag csak olyan példákat, melyeket az órán is gyakoroltunk, és kizárólag megoldható mennyiségben – hogy ne is rokkanj bele, de azért ne is legyen hiányérzeted).
- Az óra megbeszélt időtartama a „tiszta játékidőt” takarja. Pl. 15:00-s kezdés és 90 perces óra esetén, a következő diák legkorábban csak 16:45-kor érkezik, hogy tényleg meglegyen a kellő idő (a megbeszélt időintervallum természetesen a tiéd, nem fogok rád szervezni senkit, mint arra máshol már volt példa…)
- Közvetlenebb módon tudok viszonyulni a diákokhoz, fiatalabb koromból adódóan jobb kapcsolatot tudok kialakítani velük. Emellett elég nyugodt temperamentum vagyok, ezért nem tudsz olyat kérdezni, vagy úgy megoldani egy feladatot, hogy arra felemeljem a hangomat.
- Az óra után, ha van egy kisebb megakadásod, nyugodtan küldhetsz egy e-mailt, még aznap válaszolok rá. Ezáltal két óra között sem leszel magadra hagyva.
- Emellett ha jelentkezel, már az első alkalommal adok ajándékba egy csupán 20 oldalas házi készítésű képletgyűjteményt, amelybe leírtam az összes képletet, ami a középszintű érettségiig kelleni fog - hogy mire eljutsz odáig, már szinte ki sem kell keresni a képleteket a hivatalos függvénytáblázatból, mert a gyakorlástól tudni fogod őket.
- A belvárosban, a Corvin-negyednél, az M3 metróhoz és a 4-6-os villamoshoz közeli helyszínen, csendes és halk, ugyanakkor nyilvános helyen szoktam tartani az órákat (házhoz menetelt sajnos nem tudok vállalni).

Szeretek tanítani, évek óta foglalkozom középiskolások felkészítésével, ez idő alatt pedig rengeteg diákkal dolgoztam már együtt, akik már az első óra után sokkal magabiztosabban távoztak - köztük sokan voltak, akik érezni akarták magukban az erőt 1-1 dolgozat, és főleg a matek érettségi közben. Sokan pedig gyomorgörccsel jártak be az iskolai matekórákra, és az volt az első mondatuk, amikor hozzám kerültek, hogy ők teljesen tehetségtelenek a tantárgyhoz, aztán végül teljesen jól megértették a dolgokat. Sokszor előfordul az is, hogy a 45-90 percek jóval hamarabb elrepülnek, mint ahogy azt a diákok gondolnák.

Mindig az aktuális órát számoljuk el (nem kérek el előre pénzt), valamint számlát is tudok adni. Szívesen látlak akkor is, ha állandó időközönként (pl. hetente) szeretnél jönni, de akkor is, ha csak alkalmanként látogatnál meg.

Lelkiismeretes, szakszerű és empatikus oktatás. Időpont egyeztetésért hívj bátran a 20/282-52-37-es számon, vagy kattints fent az E-mail küldése gombra! (Ha délután hívsz, és nem venném fel, akkor valószínűleg órát tartok, de akkor vissza foglak hívni vsz. 1-2 órán belül).

Oktatás helyszíne

Corvin negyed 8. kerület

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.