Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsízi Gábor 6000 Ft / 90 perc

Csízi Gábor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 20/282-52-37

Oktatási tapasztalat: 6 év

Bemutatkozás

A matek különóra után jókedvűen mész haza, és csillogó szemekkel újságolod otthon, hogy végre érted azt, amit szerettél volna megérteni, és meg tudtál oldani olyan feladatokat, melyeket korábban nem sikerült. Mit szólnál hozzá?

Miért érdemes még engem választani?
- A tanulás során a jelenlegi tudásodnak megfelelő szintről indulunk, és az azzal járó sikerélmények után térünk rá az annál komolyabb, nehezebb feladatokra. Ha a korábbi (akár évekkel ezelőtti) tananyagokból vannak hiányosságaid, természetesen azokat is átnézzük. A te saját tempódban haladunk az anyag átvétele során.
- A feladatok megoldásainak elvét mutatom meg, mellyel utána az összes többi ilyen típusú feladatot meg tudod majd oldani. Rengeteg tipikus példafeladatot nézünk, és oldasz majd meg, melyet az iskolában és az érettségin is gyakran kérdeznek.
- Házi feladatokat is adok, melyek nélkülözhetetlenek a fejlődés és a továbbhaladás szempontjából (de kizárólag csak olyan példákat, melyeket az órán is gyakoroltunk, és megoldható mennyiségben). A korábbi órák anyagaiból is írok példákat, hogy a leckék a hosszú távú memóriádban is rögzüljenek, vagyis később is emlékezz rájuk.
- Az óra megbeszélt időtartama a „tiszta játékidőt” takarja. Pl. 15:00-s kezdés esetén, a következő diák legkorábban csak 16:45-kor érkezik, hogy tényleg meglegyen a kellő idő.
- Közvetlenebb módon tudok viszonyulni a diákokhoz, fiatalabb koromból adódóan jobb kapcsolatot tudok kialakítani velük. Emellett elég nyugodt temperamentum vagyok, ezért nem tudsz olyat kérdezni, vagy úgy megoldani egy feladatot, hogy arra felemeljem a hangomat.
- Az óra után, ha van egy kisebb megakadásod, nyugodtan küldhetsz egy üzenetet a Messengeren, még aznap válaszolok rá. Ezáltal két óra között sem leszel magadra hagyva.
- Az első alkalommal adok ajándékba egy 20 oldalas házi készítésű képletgyűjteményt, amelybe leírtam az összes képletet, ami a középszintű érettségiig kelleni fog - hogy mire eljutsz odáig, már szinte ki sem kell keresni a képleteket a hivatalos függvénytáblázatból, mert a gyakorlástól tudni fogod őket.
- A belvárosban, a Corvin-negyednél, vagy a Kálvin térnél, az M3, M4 metróhoz és a 4-6-os villamoshoz közeli helyszínen, csendes és halk, ugyanakkor nyilvános helyen szoktam tartani az órákat (házhoz menetelt sajnos nem tudok vállalni).
- A 8. évfolyamtól, és attól felfelé vállalok felkészítést, maximum a középszintű érettségire (így ha huszonéves, vagy harmincas vagy, akkor is nyugodtan hívhatsz, ha újra szeretnél érettségizni).

Szeretek tanítani, évek óta foglalkozom középiskolások felkészítésével, ez idő alatt pedig körülbelül 2.900 magánórát tartottam már meg. Emellett kb. 150 diákkal dolgoztam már együtt, akik már az első óra után sokkal magabiztosabban távoztak - köztük sokan voltak, akik érezni akarták magukban az erőt 1-1 dolgozat, és főleg a matek érettségi közben. Sokan pedig gyomorgörccsel jártak be az iskolai matekórákra, és az volt az első mondatuk, amikor hozzám kerültek, hogy ők teljesen tehetségtelenek a tantárgyhoz, aztán végül teljesen jól megértették a dolgokat. Sokszor előfordul az is, hogy az órák jóval hamarabb elrepülnek, mint ahogy azt a diákok gondolnák.

"Az egyik dolog a közvetlenség és oldott hangulat, a másik pedig a folyamatos pozitív hozzáállásod, a dicséretek, és az, hogy akár harmadszor is ugyanolyan türelemmel magyarázod el ugyanazt a dolgot, mint elsőre." - T. Viktória, a sikeres érettségi után.


"Már most többet tanultam, mint az elmúlt három hónapban összesen." - A. András, az első órán, 50 perc után.

További részletek:
- 45 perces órákra is van lehetőség, ennek díja 3.600 Ft / 45 perc
- Az óradíj rendezése készpénzzel, vagy átutalással is lehetséges.
- Az óra áthelyezését legkésőbb 24 órával a kezdési időpont előtt lehet kérni (pl. csütörtök 16:00-s kezdési időpont esetén szerdán 16:00-ig). Határidőn túli óralemondás, vagy értesítés nélküli meg nem jelenés esetén az óra megtartottnak minősül. Ugyanakkor ha én mondanám le a kezdési időpont előtt 24 órán belül az órát, akkor a következő órát ajándékba fogom megtartani.
- Szívesen látlak akkor is, ha állandó időközönként (pl. hetente) szeretnél jönni, de akkor is, ha csak alkalmanként látogatnál meg. Tanulópárok is jöhetnek (maximum 2 főig, abban az esetben, ha ugyanazt a tananyagot tanuljátok).

Lelkiismeretes, szakszerű és empatikus oktatás. Időpont egyeztetésért hívj bátran a 20/282-52-37-es számon, vagy kattints fent az E-mail küldése gombra! (Ha nem venném fel a telefont, akkor valószínűleg órát tartok, de akkor vissza foglak hívni 1-2 órán belül).

Oktatás helyszíne

Corvin negyed 8. kerület

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.