Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsízi Gábor 7000 Ft / 60 perc

Csízi Gábor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 11 év

Bemutatkozás

A matek különóra után jókedvűen lélegzel fel, és csillogó szemekkel újságolod otthon, hogy végre érted azt, amit szerettél volna megérteni, és meg tudtál oldani olyan feladatokat, melyeket korábban nem sikerült. Mit szólnál hozzá?

Miért érdemes még engem választani?
- A tanulás során a jelenlegi tudásodnak megfelelő szintről indulunk, és az azzal járó sikerélmények után térünk rá az annál komolyabb, nehezebb feladatokra. Ha a korábbi (akár évekkel ezelőtti) tananyagokból vannak hiányosságaid, természetesen azokat is átnézzük. A te saját tempódban haladunk az anyag átvétele során.
- A feladatok megoldásainak elvét mutatom meg, mellyel utána az összes többi ilyen típusú feladatot meg tudod majd oldani. Alapvetően az érettségire készítek fel, ezért rengeteg tipikus példafeladatot nézünk, és oldasz majd meg, melyet ott is gyakrabban kérdeznek. Az óraidő döntő többségében te oldasz meg feladatokat, mert ez hozza a fejlődésedet.
- Házi feladatokat is adok, melyek nélkülözhetetlenek a fejlődés és a továbbhaladás szempontjából. A korábbi órák anyagaiból is írok példákat, hogy a leckék a hosszú távú memóriádban is rögzüljenek, vagyis később is emlékezz rájuk.
- Közvetlenebb módon tudok viszonyulni a diákokhoz, fiatalabb koromból adódóan jobb kapcsolatot tudok kialakítani velük. Emellett elég nyugodt temperamentum vagyok, ezért nem tudsz olyat kérdezni, vagy úgy megoldani egy feladatot, hogy arra felemeljem a hangomat.
- Az óra után 7 napon belül bármikor bármit kérdezhetsz az órán átvett anyaggal, vagy a házikkal kapcsolatban a Messengeren, vagy e-mailen. Ezáltal az óra után sem leszel magadra hagyva.
- Az első alkalommal adok ajándékba egy 20 oldalas házi készítésű képletgyűjteményt, amelybe leírtam az összes képletet, ami a középszintű érettségiig kelleni fog.
- Budapesten, a Corvin-negyednél, halk, de nyilvános helyszínen szoktam tanítani, de online, Skype-on/Messengeren keresztül is van lehetőség órákat igénybe venni.
- A 7. évfolyamtól, és attól felfelé vállalok felkészítést, maximum az középszintű érettségire (így ha huszonéves, vagy harmincas-negyvenes vagy, akkor is nyugodtan hívhatsz, ha újra szeretnél érettségizni, online oktatás esetén pedig természetesen bárhonnan jelentkezhetsz) - ezen kívül az egyetlen kritérium csak a motiváció megléte: sokkal jobban tudok tanítani és haladni olyan diákokkal, akik saját maguktól is szeretnének fejlődni.

Szeretek tanítani, évek óta foglalkozom középiskolások felkészítésével, ez idő alatt pedig kb. 7-8.000 magánórát tartottam már meg, nagyjából 180-200 diáknak, akik már az első óra után sokkal magabiztosabban távoztak tőlem.
Sokan voltak, akik érezni akarták magukban az erőt 1-1 dolgozat, vagy a matek érettségi közben, sokan pedig gyomorgörccsel jártak be az iskolai matekórákra, és az volt az első mondatuk, hogy ők teljesen tehetségtelenek a tantárgyhoz, aztán végül teljesen jól megértették a dolgokat. Sokszor előfordul az is, hogy az órák jóval hamarabb elrepülnek, mint ahogy azt a diákok gondolnák.

"Az egyik dolog a közvetlenség és oldott hangulat, a másik pedig a folyamatos pozitív hozzáállásod, a dicséretek, és az, hogy akár harmadszor is ugyanolyan türelemmel magyarázod el ugyanazt a dolgot, mint elsőre." - T. Viktória, a sikeres érettségi után.


"Már most többet tanultam, mint az elmúlt három hónapban összesen." - A. András, az első órán, 50 perc után.

További részletek:
- Az óradíjak: 45 perc = 5.500 Ft; 60 perc = 7.000 Ft; 90 perc = 10.000 Ft; 120 perc = 13.000 Ft. Online óráknál plusz 5-10 percet ajándékba rá tudok tenni.
- 12 órán belüli óralemondás esetén az óradíj 50%-ának, értesítés nélküli meg nem jelenés esetén pedig a 100%-ának megtérítését szoktam kérni.
- Szívesen látlak akkor is, ha állandó időközönként (pl. hetente) szeretnél jönni, de akkor is, ha csak alkalmanként látogatnál meg. Tanulópárok is jöhetnek (maximum 2 főig, abban az esetben, ha ugyanazt a tananyagot tanuljátok).

Lelkiismeretes, szakszerű és empatikus oktatás. Időpont egyeztetésért hívj bátran a 20/282-52-37-es számon, vagy kattints fent az E-mail küldése gombra! (Ha nem venném fel a telefont, akkor vissza foglak hívni 1-2 órán belül).

Oktatás helyszíne

Corvin-negyed 8. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.