Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsízi Gábor 6000 Ft / 90 perc

Csízi Gábor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 20/282-52-37

Oktatási tapasztalat: 7 év

Bemutatkozás

A matek különóra után jókedvűen mész haza, és csillogó szemekkel újságolod otthon, hogy végre érted azt, amit szerettél volna megérteni, és meg tudtál oldani olyan feladatokat, melyeket korábban nem sikerült. Mit szólnál hozzá?

Miért érdemes még engem választani?
- A tanulás során a jelenlegi tudásodnak megfelelő szintről indulunk, és az azzal járó sikerélmények után térünk rá az annál komolyabb, nehezebb feladatokra. Ha a korábbi (akár évekkel ezelőtti) tananyagokból vannak hiányosságaid, természetesen azokat is átnézzük. A te saját tempódban haladunk az anyag átvétele során.
- A feladatok megoldásainak elvét mutatom meg, mellyel utána az összes többi ilyen típusú feladatot meg tudod majd oldani. Rengeteg tipikus példafeladatot nézünk, és oldasz majd meg, melyet az érettségin is gyakran kérdeznek.
- Házi feladatokat is adok, melyek nélkülözhetetlenek a fejlődés és a továbbhaladás szempontjából (de kizárólag csak olyan példákat, melyeket az órán is gyakoroltunk, és megoldható mennyiségben). A korábbi órák anyagaiból is írok példákat, hogy a leckék a hosszú távú memóriádban is rögzüljenek, vagyis később is emlékezz rájuk.
- Közvetlenebb módon tudok viszonyulni a diákokhoz, fiatalabb koromból adódóan jobb kapcsolatot tudok kialakítani velük. Emellett elég nyugodt temperamentum vagyok, ezért nem tudsz olyat kérdezni, vagy úgy megoldani egy feladatot, hogy arra felemeljem a hangomat.
- A belvárosban, a Corvin-negyednél, vagy a Kálvin térnél, az M3, M4 metróhoz és a 4-6-os villamoshoz közeli helyszínen, csendes és halk, ugyanakkor nyilvános helyen szoktam tartani az órákat (házhoz menetelt sajnos nem tudok vállalni).

Mit lehet tudni a 8x3 órás intenzív érettségi felkészítő kiscsoportos tréningről?
- Maximum 6 diák jelentkezését várom, akik a középszintű matek érettségire készülnek.
- Elsősorban szombat délutáni időpontokban lesz a tréning (7 db szombati, és 1 db hétfői alkalom - a hétfői lesz a legutolsó, a matek érettségi keddje előtti utolsó hétfő). Az első alkalom március 2, szombat.
- Csak olyan feladatokat nézünk meg, melyek az elmúlt 5-10 év érettségi feladatsoraiban is előfordultak. Az 1-2-3-4. alkalommal tematikusan átnézzük a témaköröket könnyebb feladatoktól nehezebbekig.
* 1. alkalommal algebra: egyenletek, számolós feladatok
* 2. alkalommal függvények, és sorozatok
* 3. alkalommal síkgeometria, térgeometria és koordináta-geometria
* 4. alkalommal kombinatorika, valószínűség-számítás, statisztika, halmazok

- Az 5-6-7-8. alkalommal pedig vegyesen nézünk érettségi feladatsorokat, igény szerint is, de szeretném, ha a tagok minden témakörben otthonosabban mozognának.
- A program során sajnos csak nagyon érintőlegesen tudjuk megnézni a diákok aktuális iskolai anyagát, mert minden diák aktuálisan máshol jár, és nem szeretném, ha szétfolynának az órák.
- Elsősorban olyan diákok jelentkezését várom, akik jelenleg minimum 2-3-as szinten állnak, motiváltak, és a középszintű érettségin szeretnének minél jobb eredményt elérni. A fő cél az, hogy a tagok minimum 20 %-al jobb érettségit írjanak, mintha nem jelentkeztek volna erre a tréningre.
- Külön Facebook/Messenger-csoport csak a tagoknak, amelyen lehet kérdezni az órákon átvett feladatokkal, és a házikkal kapcsolatban.
- Ajándék 20 oldalas házi készítésű mini-függvénytáblázat, amelybe leírtam az összes képletet, ami a középszintű érettségire kelleni fog.
- A jelentkezési díj 45.000 Ft / fő (utalási határidő: február 28.), vagy két összegben 2 x 25.000 Ft / fő (február 28. és március 31.) - ezek az összegek akkor is érvényesek, ha 6-nál kevesebb fő jön össze: akkor sem kell többet fizetned.

Szeretek tanítani, évek óta foglalkozom középiskolások felkészítésével, ez idő alatt pedig több, mint 3.000 magánórát tartottam már meg. Emellett kb. 150 diákkal dolgoztam már együtt, akik már az első óra után sokkal magabiztosabban távoztak - köztük sokan voltak, akik érezni akarták magukban az erőt 1-1 dolgozat, és főleg a matek érettségi közben. Sokan pedig gyomorgörccsel jártak be az iskolai matekórákra, és az volt az első mondatuk, amikor hozzám kerültek, hogy ők teljesen tehetségtelenek a tantárgyhoz, aztán végül teljesen jól megértették a dolgokat. Sokszor előfordul az is, hogy az órák jóval hamarabb elrepülnek, mint ahogy azt a diákok gondolnák.

"Az egyik dolog a közvetlenség és oldott hangulat, a másik pedig a folyamatos pozitív hozzáállásod, a dicséretek, és az, hogy akár harmadszor is ugyanolyan türelemmel magyarázod el ugyanazt a dolgot, mint elsőre." - T. Viktória, a sikeres érettségi után.


"Már most többet tanultam, mint az elmúlt három hónapban összesen." - A. András, az első órán, 50 perc után.

Lelkiismeretes, szakszerű és empatikus oktatás. További részletekért hívj bátran a 20/282-52-37-es számon, vagy kattints fent az E-mail küldése gombra! (Ha nem venném fel a telefont, akkor valószínűleg órát tartok, de akkor vissza foglak hívni 1-2 órán belül).

Oktatás helyszíne

Corvin negyed 8. kerület

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő
4 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő
5 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő
6 fő részére 3000 Ft / 90 perc / fő

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.