Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsízi Gábor 4800 Ft / 90 perc

Csízi Gábor matektanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 20/282-52-37

Bemutatkozás

Középiskolás vagy, akinek nehezen megy a matek?

Miért érdemes engem választani?
- Közvetlenebb módon tudok viszonyulni a diákokhoz, fiatalabb koromból adódóan jobb kapcsolatot tudok kialakítani velük.
- A tanulás során "lentről felfelé" haladunk: a jelenlegi tudásodnak megfelelő szintről indulunk, és az azzal járó sikerélmények után térünk rá az annál komolyabb, nehezebb feladatokra. Ha a korábbi (akár évekkel ezelőtti) tananyagokból vannak hiányosságaid, természetesen azokat is átnézzük.
- A feladatok megoldásainak elvét mutatom meg, mellyel utána az összes többi ilyen típusú feladatot meg tudod majd oldani.
- 45, vagy 90 perces órákat tartok, ez az időtartam pedig a „tiszta játékidőt” takarja. Pl. 15:00-s kezdés esetén, ha 90 perces órát tartunk, a következő diák legkorábban csak 16:45-kor érkezik, hogy tényleg meglegyen a kellő idő.
- Elvégezhető mennyiségű házi feladatot is adok (de kizárólag csak olyanokat, melyeket az órán is gyakoroltunk), melyek nélkülözhetetlenek a fejlődés és a továbbhaladás szempontjából.
- Emellett az óra után, ha van egy kisebb megakadásod, nyugodtan küldhetsz egy e-mailt, még aznap válaszolok rá. Ezáltal az óra után sem leszel magadra hagyva.

Ezen kívül minden egyes diák, aki jelentkezik, kap ajándékba egy csupán 20 oldalas házi készítésű képletgyűjteményt, amelybe leírtam az összes képletet, ami a középszintű érettségiig kelleni fog - hogy mire eljutsz odáig, már szinte ki sem kell keresni a képleteket a hivatalos függvénytáblázatból, mert a gyakorlástól tudni fogod őket.

Szeretek tanítani, évek óta foglalkozom középiskolások felkészítésével. Ez idő alatt rengeteg diákkal dolgoztam már együtt, akik már az első óra után sokkal magabiztosabban távoztak tőlem. Az évek során tanítottam már:
- érettségire készülő végzős diákokat, vagy olyan középiskolásokat, akiknek még volt pár évük az érettségiig
- nyolcadik évfolyamos, általában a középiskolai felvételire készülő diákokat
- huszonéves, vagy annál „idősebb” diákokat, akik már korábban érettségiztek, de most újra szeretnék próbálni
- középiskolai, nyár végi pótvizsgára készülő diákokat
- sok olyan diákot, akik a matekot afféle „szükséges rossznak” tekintik, és szeretnének mihamarabb túlesni rajta
- rengeteg olyan diákot, aki gyomorgörccsel járt be az iskolai matekórákra, és az volt az első mondata, amikor hozzám került, hogy ő teljesen tehetségtelen a tantárgyhoz, aztán végül teljesen jól megértette a dolgokat

Ha hasonló helyzetben vagy, jelentkezz bátran!

Hívhatsz nyugodtan nyáron is, június végén kb. 5 napig nem leszek Budapesten, de azon kívül gyakorlatilag egész nyáron elérhető vagyok.További információk:
- 45 perc, 2.800 Ft.
- 90 perc, 4.800 Ft.
- Corvin negyed - Kálvin tér környéke, könnyen és gyorsan elérhető helyszín.
- Nem kérek el előre pénzt (mindig az aktuális órát számoljuk el), valamint számlát is tudok adni.

Lelkiismeretes, szakszerű és empatikus oktatás. Időpont egyeztetésért hívj bátran a 20/282-52-37-es számon, vagy küldj egy e-mailt fent, az E-mail küldése gombra kattintva!

Oktatás helyszíne

Kálvin tér-Corvin negyed 8. kerület

Egyéb

Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények tulajdonságai, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.