Matematika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Kálvin Sándor Phd. 4500 Ft / 60 perc

Dr. Kálvin Sándor Phd. matektanár

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Doktori fokozat

Foglalkozás: Fizikus

Bemutatkozás

Az ELTE fizika szakon végeztem, fizikábol itt doktori fokozatot is
szereztem. Több tíz éves magántanári oktatással miden szinten, sokféle képességű diákokkal szereztem tapasztalatot. Ha érettségire készülsz, dolgozatot, témazárót írsz vagy év végi jegyeden akarsz javítani segíteni tudok neked. Az órákat bármikor megtarthatjuk, hétvégén vagy akár a késő este órákban is. Online tanítok, tapasztalatom szerint ez a személyes óráknál ihatékonyabb, és az utazást is megspórolod. Évek óta tanítok online, tapasztalatom, hogy az így leadott órák legalább olyan hatékonyak mint a személyes foglalkozások. Az online órákkal rengeteg időt lehet megtakarítani, másrészt, így bárhonnan, bármikor elérhető vagyok. Ha sürgős segítségre lenne szükséged akár rövid órákat is tarthatunk csak a problémás dolgokra összpontosítva, pl. dolgozatok előtti gyors ismétlés. Írj bátran, meglátod a matek nem is olyan nehéz.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Differenciálegyenletek (közönséges), Egyváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, függvényvizsgálat), Egyváltozós függvények deriválása, Egyváltozós függvények függvényvizsgálata, Egyváltozós függvények határértéke, folytonossága, Egyváltozós függvények integrálása, Elemi függvények, Kétváltozós függvények fajtái, Komplex számok, Lineáris algebra - Lineáris egyenletrendszerek, Numerikus analízis, Statisztika, Többváltozós függvények analízise (határérték, folytonosság, deriválás, integrálás, szélsőérték számítás)
Oktatott középiskolai témakörök: Alapmûveletek, Algebrai átalakítások, Differenciálszámítás, Egyenletek, egyenletrendszerek megoldási módszerei, Egyenlőtlenségek, egyenlőtlenség rendszerek, Elsőfokú kifejezések és egyenletek, Függvények, Gráfelmélet, Gyökös kifejezések és egyenletek, Halmazelmélet, Hatványkifejezések és egyenletek, Integrálszámítás, Kombinatorika, Koordináta geometria, Logaritmikus kifejezések és egyenletek, Logika, Másodfokú kifejezések és egyenletek, Síkgeometria, Statisztika, Számelmélet, Számhalmazok, számrendszerek, Számtani, mértani sorozatok, Százalék-, és kamatszámítás, Térgeometria, Trigonometria, trigonometrikus kifejezések és egyenletek, Valószínűségszámítás, Vektorok

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@matektanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.